Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudnék fénymásoltatni...

Hol tudnék fénymásoltatni netről szedett képeket?

Figyelt kérdés
Különböző méretekben szeretném, ezt lehet külön kérni vagy csak egy méretben fénymásolnak? Vagy ezt itthon tudom befolyásolni esetleg úgy, hogy kicsinyítem az adott képet és úgy teszem fel pendrive-ra? Ha olyan képet szeretnék fénymásoltatni ami széles, nem fog lelógni a fele? Mármint amikor önéletrajzot nyomtattam, volt olyan, hogy egyetlen kis mondatot vagy külön lapra nyomtatott, vagy a lap hátsó oldalára... Ilyen itt nem lesz?

2024. máj. 25. 18:02
1 2
 1/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Te is írod, hogy nyomtatás, nem fénymásolás.

Nincs jelentősége szimplán az átméretezésnek, a nyomtatásnál úgyis beállítható a lap teljes kitöltése, illetve igény szerinti elforgatása.

Az oldalarány már érdekesebb, mert nem fogja arányosan kitölteni, hacsak a nyomtatást végző valaki (vagy automata program) nem vág le belőle, de az információvesztéssel jár.

Ez elkerülhető, ha te magad vágod le, készíted fel a képet a nyomtatással megegyező oldalarányra.

Hacsak nem azonos már eleve.

Mindezeket csak elvi útmutatónak szántam, nem szoktam másokkal nyomtatni.

2024. máj. 25. 18:25
 2/14 Kedves Vezető ***** válasza:
Internet Cafe
2024. máj. 25. 18:31
 3/14 A kérdező kommentje:

Mi az az internet cafe?

Még soha nem fénymásoltattam egyes, és nem is nagyon értek hozzá, ezért csináltatnám másokkal, mert az, hogy én mindezt beállítsam magamnak, elég bonyolultnak hangzik...

2024. máj. 25. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:

[link]

Covid előtt azért olcsóbb volt minden.

2024. máj. 25. 18:57
 5/14 Kedves Vezető ***** válasza:
2024. máj. 25. 18:57
 6/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

otthon kinyomtatod es lefenymasoltatod?

[link]

szines fenymasolas viszont szkeneres

nyomtatas az mas, igazsagszerint lehet neked is megerne egy szines nyomtato ha sokat nyomtatsz

persze ha nagyon nagy menyisegben akkor viszont nem biztos mivel koltseghatekonyabb egy ipari gep a sokszorositasra

2024. máj. 25. 19:03
 7/14 Szirty ***** válasza:
Fénymásolni?
2024. máj. 25. 20:10
 8/14 Kedves Vezető ***** válasza:

Akkor összegezve :)

Elviszed a pendrive ot valami internet cafe=internetkávézóba (aminek legtöbbször csak a neve kávézó már), ahol nyomtatni is lehet, a legtöbben lehet, ott megmondod hogy mekkorába szeretnéd:

A4, A3, stb..

Minél nagyobb felbontású képet válassz, mert alacsony felbontással nem lesz valami szép!

2024. máj. 25. 20:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Csak most szeretnék és nem túl sok mindent fénymásoltatni, nekem ezért nem érné meg otthonra venni, soha azután nem használnám már valószínűleg... :)

Internetkávézóról még tényleg nem hallottam, ez valami Pesti dolog? :D Pedig eskü városi vagyok én is :D

2024. máj. 25. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ezek akkor voltak népszerűbbek, amikor még nem volt alapértelmezetten mindenhol számítógép és korlátlan szélessávú net. Manapság már, amikor ingyen wifi van a vonatokon meg rengeteg vendéglátóipari egységben, intézményekben, az internetkávézók száma Pesten is megcsappant.
2024. máj. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!