Az autó rádió milyen hangfájl típust játszik le?
Figyelt kérdés
Egy cd burner xp nevezetű programmal írtam a zenéket a cd-re, MP3 fájlformatumba. De az autóba azt írja ki, hogy wrong cd. Az lehet a baj, hogy MP3? Wav fájl jó lenne?2024. máj. 16. 18:19
1/10 anonim válasza:
Nézd meg milyen típusú a lejátszó a kocsiban, aztán nézd meg, hogy mit támogat
2/10 Szervizmérnök úr válasza:
Lehet, hogy már nem olvassa az írott CD-ket, mert gyengült az lézerfej vagy poros a lencse.
3/10 anonim válasza:
Sok fejegység csak az audio CD-t játsza le, a számítógépes fájlokat nem.
5/10 anonim válasza:
"Az autó rádió milyen hangfájl típust játszik le?"
Melyik?
6/10 anonim válasza:
Az én autórádióm például semmiféke CD-t nem játszik le. Remélem, tudtam segíteni.
7/10 anonim válasza:
Nézd meg a használati útmutatóban, hogy milyen CD típusokat és fájlokat támogat..
8/10 Morzsi007 válasza:
Lehet rosszul kiírt lemez, nincs lezárva vagy gyorsan írtad, nem olvassa a lejátszó.
Vagy más gond van, mp3 között is van több fajta bitráta, valamelyik lejátszó csak 128kb/s vagy 256kb/s tömörítésűt támogat, ha magasabb, akkor szintén nem játssza le.
Nézd meg a lemezt másik lejátszóban és tud meg mit támogat az autósrádió.
9/10 anonim válasza:
Ha a fájltípussal lett volna baja, azt írta volna ki.
10/10 Hintalow válasza:
Ha annyira règi cucc, hogy mèg lemezt kell beletolni, akkor valszeg sima audió cd, amivel elboldogul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!