Mennyibe kerül elektromos autó töltés kiépítése azokkal a feltételekkel hogy három fázis 25 amper van és a maximumot akarom belőle kihozni amit lehet? Azt nem tudom hogy ez a gyakorlatban hogy megy, merthogy
Mennyibe kerül elektromos autó töltés kiépítése azokkal a feltételekkel hogy három fázis 25 amper van és a maximumot akarom belőle kihozni amit lehet?
Azt nem tudom hogy ez a gyakorlatban hogy megy, merthogy vannak másik fogyasztók is de én ha szabályos úgy szeretném hogy ezen azt lekapcsoljon minden más fogyasztót a lakásban.
A másik lehetőség hogy valahogy figyelembe vegye hogy éppen milyen fogyasztók mennek és akkor annyival kevesebbet adjon.
Persze ha ez túl drága akkor csak egy eredeti megoldási érdekel
17kW ost lehet kb.
32A val lehet 22kW ot
ez a max egy normal rendszernel
Kulon mehet egy ilyen vagyis nem szukseges haztartasnak megszenvednie ezt
"lekorlatozodnia"
szoval csak a villanyszamlat kell birnod
Hát ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Minden rendszer egyedi. Nem lehet egy egységes árat mondani. A helyszínen kell felmérni hogy milyen munkák kellenek.
Ha okos rendszer kell, akkor keress meg ilyen rendszerekkel foglalkozó céget és kérj árajánlatot.
Például: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!