Létezik olyan nyomókapcsoló amit különböző mélységek híg lehet benyomni kihúzni és ezek a mélységek külön kapcsolnak? Esetleg úgy van megoldva hogy egy gombnyomásra csak egy kapcsolásig lehet benyomni és utána újra be kell nyomni a következő
Figyelt kérdés
kapcsolási és hasonlóan kihúzáskor is.ápr. 30. 13:10
3/21 A kérdező kommentje:
Kettes az ugye a jackley?
Egyes a kereső szóval nem találtam meg azt amit keresek, de találtam ezt
ami érdekes, de nem tudom hogy működik.
ápr. 30. 13:31
4/21 Szervizmérnök úr válasza:
5/21 A kérdező kommentje:
És nekem sok fokozatú kéne
ápr. 30. 13:49
6/21 Szirty válasza:
"...ami érdekes, de nem tudom hogy működik."
Máshogy. Ez egy kapcsoló óra. Semmi köze ahhoz amit te szeretnél.
7/21 A kérdező kommentje:
Attól még érdekelhet a működése nem?
ápr. 30. 14:57
8/21 Szirty válasza:
De érdekelhet.
Én azért írtam hogy semmi köze ahhoz amit a kérdésben leírtál, hogy ne vedd meg, mert arra a célra nem jó.
Ez egy mechanikus kapcsoló óra. Egy tárcsa forog benne, ami 24 óra alatt tesz egy teljes kört. A tárcsa éle számozott, óra beosztás van rajta. A tárcsa szélén kihúzható működtető szegmensek vannak.
Mindegyik 15 perc bekapcsolást okoz abban az időpontban amelyik órabeosztáshoz tartozik.
A tárcsa forgása közben a kihúzott szegmens megnyom egy mikrokapcsolót ami zár egy érintkezőt.
9/21 anonim válasza:
Nyugodtan írd le hogy mit és hogyan szeretnél kapcsolgatni, és keresünk rá megoldást.
10/21 A kérdező kommentje:
8 ja az más
ápr. 30. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!