Benzinkutas porszívóval hogyan nem szippantanak be az emberek mindent ami szabadon van a kocsiba?
Elképzelni nem tudom, hogy milyen szabadon mozgó tárgynak kellene lennie egy autó utasterében...
Az elszabadulna menet közben, fékezéskor is.
Valóban igazad van. Fülbevalóra gondolok vagy például blokkra és ilyenek ami leeshet. Lehet ott 1000 meg 1 dolog…
Gát a franc tudja... nem használtam még. Én rokonoknál porszívózom a kocsit, de sosem volt bennem ilyen, nem is tortént meg. A szituációt sem tudom elképzelni. Nálam ez úgy megy, hogy van két szatyor, és akkor egyikbe aszemét megy, másikba meg a maradó dolgok. És utána kezdek el porszívózni, amikor már csak a kosz marad szabadon.
Nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy valaki összepakolás nélkül kezdjen porszívózni. Nem is lehet úgy, mert minden útban lenne. Hülye aki nem pakol össze porszívózás előtt, nem tudom jobban kifejezni magam ebben a témában.
Vizuális ellenőrzés!
#2-es vagyok. A nőknek sem tilos rendet tartaniuk az autóban és eltávolítani minden olyan kacatot, ami nem oda való. Mielőtt poszívózni kezdesz, végignézed, hogy nincs-e ott valami, amiért kár lenne.
Én is rettegek, de még a félelmetes hangja is hozzátesz. Amikor tehetem nem is ott porszívózom, hanem sima itthoni porszívóval. Egyszer egy vékony fekete hajgumit már be is sikerült szippantanom, mert beleolvadt a fekete szőnyegbe
24/N
Rend van, nincs disznóól. Balesetek akkor is történhetnek, mint ahogy a 6-osnál
Rettenetesek azok az erős ipari porszívók.
A multor nem figyeltem oda, és a két első ülést kikapta a kocsiból.
Már a műszerfalat feszegette amikor sikerült kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!