A Yettel agyba-főbe reklámozza, hogy "kábel nincs". Ez csak szerintem hülyeség?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy "kábel nincs" kifejezetten hátrány. A mobilnet nem elég stabil, az meg, hogy mindent wifi-vel csatlakoztassak, kábeles lehetőség nélkül, számomra nonszensz. Főleg irodában nem tudom elképzelni, hogy mindenki egy szerencsétlen wifi eszközön lóg. Az se stabil, se gyors nem lesz.
Lehet, én vagyok régivágású, de a laptopot is kábellel kötöttem be. Csak én gondolom így?
ápr. 22. 09:32
12/15 anonim válasza:
Egyébként nálam is SIM kártyás router van (Huawei B535) Telekom SIM kártyával
4G+ kb. 100-120 megabit lefelé / 30-40 felfelé.
A belső hálózaton viszont kábelt használok én is.
13/15 anonim válasza:
Nyilván ezzel a hülyéknek reklámoznak, és nem a hozzáértőknek. Főleg hogy sok helyen a kamu5G van csak...
14/15 Mad Max2 válasza:
nálam a yetteles otthonnet letöltés 200-700 között váltakozik
a feltöltés 50-200 között
15/15 anonim válasza:
Amúgy amit a reklámban tolnak, rendelkezik LAN kimenettel, ugyanúgy ráköthető egy switch vagy router és használható vezetékes hálózat megtáplálásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!