Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy építsek olcsó alkatrészek...

Hogy építsek olcsó alkatrészekből olyan motort ami egy nap alatt tesz meg egy fordulatot?

Figyelt kérdés
ápr. 19. 11:37
1 2
 11/16 Szirty ***** válasza:
100%

"Csakhogy itt nem megoldásról van szó hanem egy kérdésre adott válaszról"

A kérdés a problémafelvetés, a válasz a lehetséges megoldás.

Egyébként messze nem gondoltam hogy nekem kell megoldanom, de a segítő szándék vezérelt.

Azonban részedről nem találtam együttműködő válaszokat a kérdéseimre ami a megoldáshoz (válaszhoz) vezetett volna.

Én kérek elnézést!

ápr. 20. 15:19
 12/16 NigelB ***** válasza:
100%

A kérdezőnek nem kellene ilyen pökhendinek lenni, ha már választ vár.

Bizony.

ápr. 25. 07:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Majd ha választ is kapok akkor nem leszek pökhendi
ápr. 25. 07:59
 14/16 Szirty ***** válasza:
Tyí... ezt megszívtuk...
ápr. 25. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg mi hajt egy óriáskereket, az már eleve lassan forog, beraksz még egy ékszíjhajtást, máris igen lassú lesz.

Ez jó alap..

Ha még ez sok, akkor kapcsold ki az egészet.

ápr. 25. 19:38
 16/16 anonim válasza:
100%

Ha ügyes vagy, akkor haszon vas, hulladék telepen vásárolt alkatrészekből olyan motort építesz magadnak amilyent akarsz!

Ha nem akkor úgy jártál!!

ápr. 26. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!