Ennyire kockázatos, hogy jófágáson előre utaltam a szállítási költséget?
Nagyon jó áron találtam egy ps5-öt, de sajnos túl messze volt tőlem. Felhívtam az eladót, korrektnek tünt, és végül abban egyeztünk meg, hogy előre utaltam neki 3e forintot a szállításra, és azt levonjuk az utánvétes árból. Vasárnap beszéltem vele, hétfőn feladta és most 2 órája kaptam meg. Minden rendben, müködik, kipróbáltam. Egy haver meg most azt mondja, hogy jó hülye voltam amiért előre utaltam a pénzt, mert 99%-ban csak átvernek.
Valóban ennyire veszélyes jófogásról vásárolni, és csak szerencsém volt?
#8 Akkor ennyi erővel te soha ne vegyél semmit, mert az utánvét sem garancia semmire, hiszen kifizeted és lehet, hogy egy darab tégla van a csomagban...
Vannak még tisztességes emberek, hiába sok a csaló.
Megsúgom a csalóknak pont az a lényege, hogy tisztességes embernek adja ki magát, és még a jófogás is figyelmeztet, hogy ne utalj előre, utánvét esetén pedig futár előtt nyisd ki.
És a lényeg, hogy max cégben bízhatsz, magánemberben nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!