Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ennél az okosóránál mekkora a...

Ennél az okosóránál mekkora a belső tárhely?

Figyelt kérdés

2 kérdésem lenne, az egyik

H ennél az okosóránál mekkora a belső tárhely?

A másik meg az h lényegében nekem arra kéne egy ilyen h a bluetoothos fülhalgatóval futás közben is hallgatni tudjam a zenét. Ezzel az órával meg tehetem? Vagyis hogy géphez csatlakoztatom az okosórát usbn és fel töltöm rá a zenéimet?

Vagy mobilról át küldöm rá bluetoothon?

[link]

2024. ápr. 4. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Elég elentmondásos a leírás. A táblázatban az szerepel a Véroxigénszint mérésnél, hogy nem. Majd a leírásban meg ott a "Vérnyomás- és véroxigénszintmérő"

De esélyes, hogy ennyi pénzért kb. semmit nem fog tudni ez az óra.

2024. ápr. 4. 21:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Miből is gondoltam hogy itt értelmes válaszok fognak jönni.. Márpedig azért se fogok adni noname ismeretlen emberek válaszaira. Erre csak azt tudom mondani hogy volt egy 2.1 hangrendszer amit rendelni szerettem volna (10000 Ft volt.) A hangrendszer alá mindenki leírta az oldalon h mekkora sz.r meg hogy recseg zúg stb.. De én megvettem, és évek óta megvan és teljesen jól szól, semmi olyat nem tapasztaltam mint amit leírtak róla a kommentelők. Úgyhogy ennyit erről. Igen is meg fogom venni, mert ez tetszik, és ilyen ismeretlen noname emberek véleménye nem igazán érdekel.
2024. ápr. 4. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Akkor minek tetted fel itt a kérdést 🤣 Van baj
2024. ápr. 4. 21:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Látom te is csak kötekedni jársz ide
2024. ápr. 4. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:

12. Örömmel látunk az üzletünkben. Az ismeretlen ember meghív.

De megtekintheted a Garmin sportórák tudását.

Mi nem fogunk sértegetni a boltban, mint te teszed velem.

Gindilkozz kicsit legalább! Vérnyomást hogyan mér? Milyen technológiával? Mi szorítja el az ütőeret?

EKG: Az elvezetések a mellkason, bokán és csuklón?

A Garmin csak pitvarfibrillációt tud detektálni, semmi egyebet.

És azok az órák 300 felett vannak.

2024. ápr. 5. 00:26
 16/21 anonim ***** válasza:
11. A táblázat nincs kitöltve, minden nulla vagy nem. Megnéztem máshol is, ahol szerepelnek adatok. De én csak egy idegen vagyok, aki nem ért hozzá, és rosszat akar a kérdezőnek. Nevetséges!
2024. ápr. 5. 04:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Még egy megjegyzés: Hogyan van az, hogy GTS2 más előtaggal is létezik, nem csak Wibe. De van pl. wibe.com, amafit.com? Vagy bármi gyártói oldal? Nincs. Ha rákeresel mindent árusító webshopok szerepelnek, szaküzlet egy sincs.
2024. ápr. 5. 04:59
 18/21 anonim ***** válasza:

"ilyen ismeretlen noname emberek véleménye nem igazán érdekel."

A kérdezőre ugyanez vonatkozik.

2024. ápr. 5. 05:24
 19/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
De akkor miért nem veszel mp3 lejátszót? Itt a leírásban mindenhol a nem szó szerepel, kijelző:nem, meg hasonlók, most komolyan, így ki veszi meg?
2024. ápr. 5. 06:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Aztak.rva!

Ez 30000 forint?

Akkor már rendelnéd meg Aliexpressről vagy a Kamuról negyedáron. Ez a vacak egy ezrest nem ér. Azon csodálkozom, hogy hogy a fenébe forgalmazhat ilyet az IPon.

2024. ápr. 5. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!