Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, hogy ezesetbe...

Mit tudok tenni, hogy ezesetben a tárhely problémát kiküszöböljem?

Figyelt kérdés

Van egy 128GB Samsung A71 es telefonom. És egy YouCut nevezetű nagyszerű videóvágót használok rajta már több éve. Viszont az utóbbi napokban nagyobb videókat vágnék vele (foci meccseket) és ezeket az anyagokat felveszem 1080p be viszont a vágás után már csak 720p be tudom lementeni mivel azt írja, kevés a tárhelyem. Nyílván ez nincs így van bőven, a legjobb tudomásom szerint ennek az oka, hogy a videószerkesztő programok az ilyen videók elkészítésénél ideiglenes adatokat, fájlokat vagy akármiket hoznak létre a videó elkészítéséig, amik sokat foglalnak addig míg elnem készül a videó. És felhívja a figyelmem, hogy szabadítsak fel 47000M-tárhelyet.(Az M szintén nem tudom mit jelent talán megabite).

A kérdés, hogy hogy tudom kiküszöbölni azt, hogy ez a tárhelyes probléma megszünjön hiszen nem tudok ennyi mindent felszabadítani hiszen szinte semmi nincs a telefonon?

2022. dec. 11. 01:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

[link]

"azt írja, kevés a tárhelyem. Nyílván ez nincs így van bőven,"

Megvan a kívánt 47 GB üres hely?

2022. dec. 11. 09:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, pontosan azt írja, hogy 35885M, nekem viszont 58,9 GB-t üres helyem van
2022. dec. 11. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem. Nem azt írja, hogy összesen annyi tárhely kell neki, hanem azt, hogy még annyit szabadíts fel, ha jól értelmezem:

"És felhívja a figyelmem, hogy szabadítsak fel 47000M-tárhelyet."

2022. dec. 11. 18:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem, de van 60 gb ot már, és egy közel 3 órás videóról beszélünk 1080p be, ahhoz nem fog 90gb-t kelleni,hiszen ha még 35 gb-t kér akkor annyi kell neki magyarul. Egy ilyen video max 30GB körül foglal ilyen felbontáson. És írtam, hogy tudomáson szerint ideiglenes fájlokat generálnak a videószerkesztők amíg elkészítik a videókat, nyílván a videóméretétől függő nagyságba és ez miatt kellhet neki ennyi hely. Erre kéne nekem valami megoldás, van SD kártyám is de sehogy se lehet arra mentetni a videót sajnos, a telefonomról meg már át raktam oda mindent, hogy azok se foglalják. De így sem engedi.
2022. dec. 11. 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás neve: személyi számítógép.
2022. dec. 11. 21:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Arra sajnos nincs lehetőségem.
2022. dec. 14. 07:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Telefonon renderelni 3 órás videót? Van baj nem kicsi...

Lehet nem is konkrétan a tárhely a probléma hanem egyszerűen túl vnan már ez a méret az app lehetőségein, limitjein, nem tervezték, gondolták, hogy valaki ekkora monstre videót csinál rajta. Az is lehet hogy a telefon fájlrendszere alkalmatlan már erre.

2022. dec. 14. 08:58
 8/15 A kérdező kommentje:
Nincs korlát az appon a videót lelehet renderelni amit meg is tettem csak 720p-be viszont mivel foci mérkőzésről van szó elég kevés neki és szószerint nézhetetlen a minőségben. 1080p amiben nem engedi mert kevésnek írja a tárhelyet. Jelezném hogy a tárhely sem lehet kevés már csak azért is mert a mérkőzés úgy van felvéve a telefonra csak vágatlan anyag. Nyílván ez át lett helyezve a telefonban lévő 64gb-os SD kártyára így ez nem foglalja a lerenderelni kívánt videó elől sem a helyet.
2022. dec. 15. 00:16
 9/15 anonim ***** válasza:

Telefonkijelzőn a 720p nézhetetlen.... mesélj még!

Még egy átlagos tévére is elég, ha jó mindősében van renderelve. Tehát nincs blokkosodás, maszatolás.

2022. dec. 15. 01:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Figyelj már. Ha azt mondom, hogy nézhetetlen számomra akkor nézhetetlen számomra. Senki nem mondta, hogy csak telefonon nézem mert okos TV-n még rosszabb. De igen telefonon is szar a minősége nekem. De már nem tudom mennyi ideje okoskodsz itt nekem a fájljaidról és mindenféle f*szságról, miközben az én problémámhoz köze nincs a te hozzá nem értő tanácsaidnak🤣.

Ugyhogy légyszíves, told már el a biciklit, ne haragudj. Mert még a végén megkérdezem tőlled, hogy vagyok.

2022. dec. 15. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!