Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, hogy ezesetbe...

Mit tudok tenni, hogy ezesetben a tárhely problémát kiküszöböljem?

Figyelt kérdés

Van egy 128GB Samsung A71 es telefonom. És egy YouCut nevezetű nagyszerű videóvágót használok rajta már több éve. Viszont az utóbbi napokban nagyobb videókat vágnék vele (foci meccseket) és ezeket az anyagokat felveszem 1080p be viszont a vágás után már csak 720p be tudom lementeni mivel azt írja, kevés a tárhelyem. Nyílván ez nincs így van bőven, a legjobb tudomásom szerint ennek az oka, hogy a videószerkesztő programok az ilyen videók elkészítésénél ideiglenes adatokat, fájlokat vagy akármiket hoznak létre a videó elkészítéséig, amik sokat foglalnak addig míg elnem készül a videó. És felhívja a figyelmem, hogy szabadítsak fel 47000M-tárhelyet.(Az M szintén nem tudom mit jelent talán megabite).

A kérdés, hogy hogy tudom kiküszöbölni azt, hogy ez a tárhelyes probléma megszünjön hiszen nem tudok ennyi mindent felszabadítani hiszen szinte semmi nincs a telefonon?

2022. dec. 11. 01:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. 9-est nem én írtam. Az hogy nincs limit az appon nem te döntöd el és nem is látod hogy van-e. A fejlesztő egyszerűen így csinálta meg, hogy ekkora méretet már nem tud kezelni. Mert nem készítették fel az appot ekkora feladatra. Mert ez egy TELEFON! Telefonra nem fognak olyan appot írni ami sokszorosan túllépi a készülék képességeit.

Ha 720p-ben nézhetetlen akkor ott más gond is van. 720p elég kell hogy legyen telefonon, de még 40-45 colos tv-n is. Valszeg még 720p-ben sem tudja normálisan kirenderelni, vagy valamilyen tömörítési beállítási probléma van.

Próbálj meg megbarátkozni a gondolattal, hogy egy ilyen feladat nem oldható meg egy 3 éve megjelent középkategóriás androidos telefonnal.

Megpróbálom foci nyelven: Megye kettes csapattal szeretnél a Premier Leagueben indulni. Esélytelen.

2022. dec. 15. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja még annyit akartam írni, hogy töltsd fe a youtubera, majd az kirendereli neked.
2022. dec. 15. 09:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Na látod kérdező. Más is ugyanezt mondja, te meg idegbeteg barom állat módjára nekiugrasz mindenkinek, aki nem azt mondja, amit anyucika egy szem picike elkényezetett fiacskája elképzelt, akinek csak megszületnie volt nehéz.

Telefonon nem renderelünk, arra PC vagy Mac való. Pont van a mondat végén, tényközlés volt, nem vitaindító. Egy focimeccsre pedig elég a 720p telefon méretbe, ez is tényközlés, nem vitaindító. Egy 6 colos kijelző hosszabbik éle kb. 13 cm, ez milliméterenként több mint 50 képpontot jelent. Ne mondja senki, hogy normál telefon nézés távolságból meg tud különböztetni 0,02 milliméteres képpontokat, mert erre a retina fizikai felbontása nem alkalmas. Ezek a tények, a többi a picsafiú hisztije.

2022. dec. 15. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha azt írja hogy szabadíts fel tárhelyet, akkor azt miért nem lehet elhinni hogy szükséges?
2022. dec. 16. 06:45
 15/15 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló:

Nincs limit az appon, gondolom, hogy akkor nem azt írná, hogy szabadítsak fel helyet hanem, hogy limit van az appon. Erre nem is kell több bizonyíték annál, hogy a problémát már nagy nehezen kiküszöböltem és bármilyen hihetetlen egy 3 éve megjelent telefonon lerendereltem a 3 órá videót.

13-as válaszoló:

Azért ugrottam neked mert anyádnak nem sikerült megnevelnie téged az mellett, hogy sajnos viszont világra sz@rt. Ha az embernek nem tudsz normális választ adni hanem cinikusan próbálsz hozzá nem értő módon, ráadásul f#szságot válaszolni akkor ne lepődj meg ha, az interneten így válaszolnak vissza, a valóságba meg felpofoznak a g€cibe.

14-es válaszoló:

Nem arról van szó, hogy nem hiszem el, hanem arról, hogy kitudom-e esetleg küszöbölni ezt a problémát, akár másik appal ami máshogy dolgozik vagy más beállítási lehetőségei vannak mert ezen az appon nem tudom a mentési helyet megváltoztatni, így csak a belső tárhelyre tudja menteni SD kártyára nem. Ezért írtam ki a kérdést, hogy bármilyen hasonló cipőben jártas ember vagy hozzá értőbb emberke látja, akkor esetleg hátha segít már csak avval, hogy mond egy olyan aplikációt ami máshogyan dolgozik, vagy más opció és lehetőségek vannak benne.

2022. dec. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!