Attól függ feltudja e vki használni? a mérőléc sztem vmi megmunkálógépé lehet pl, vmilyen fémeszterga. :-/
Az a nagy gép meg nem valami szinpadi hangtechnikai dolog, mint teszem fel egy erősítő?
2024. márc. 15. 07:19
2/17 anonim válasza:
De most látom azon a gépen van valami fura kerek műszer is, akkor ez vmi mérő eszköz lehet. Mic az gondolom mikrofon lenne, ebből gondoltam elsőnek hogy erősítő féle, kár hogy nem nyitottad fel a fedelét teljes, ill ennyi? nincs több ki be menet rajta?
2024. márc. 15. 07:24
3/17 Szervizmérnök úr válasza:
De legalább megpróbáltad gondosan kitakarni a lényeget.
Igaz, hogy sikerült is.
2024. márc. 15. 07:34
4/17 anonim válasza:
Utólagos engedelmeddel belinkeltem a kérdésed egy másik oldalra, ott elég profik vannak.
2024. márc. 15. 07:55
5/17 anonim válasza:
A fadobozos egy nóniuszos talpas magasságmérő, 400 mm-es.
2024. márc. 15. 08:23
6/17 anonim válasza:
ugy keleltt volna lefényképezni hogy felülről látszódjon minden gomb
valami vasúti mérő valami lehet szerintem
2024. márc. 15. 08:52
7/17 anonim válasza:
5-nek igaza van a magasságmérövel, viszont a híradásipari cuccot nem ismerem fel.
Ha a kezelöszerveket meg úgy az elejét kinyitva is lefotóznád, akkor meg tudnám mondani, hogy régi függvénygenerátor-e.
2024. márc. 15. 10:01
8/17 anonim válasza:
"Az első 2 kép ugyan az a tárgy"
Ugyan melyik tárgy? Vagy ugyanazt szerettél volna írni, csak nálad is pont a semmi billentyü mellett van a szóköz is?
Vizsgáztat bennünket. :D Ha kinyitja rendesen a fedelét, valószínűleg olvasható a felirat, hogy ez micsoda. :D :D Vagy a gyártó, abból is sokszor lehet következtetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!