Jó minőségű transmitter?
Figyelt kérdés
Sokszor befürödtem már, recsegett alapzaja volt, nagyon rossz hangzása, tud valaki olyan transimttert amit próbált és már évek óta bírja, jó minőségben? Kocsiba kellene hogy tudjak telóról zenét hallgatni.2024. márc. 5. 08:52
1/5 anonim válasza:
Nekem egy Basesus van. Egész jól működik. Spotifyon szoktam főként podcasteket hallgatni. Nagy hangminőségre nem is számítottam. Nekem igazából megfelel.
A transzmitterek a technológiájukból fakadóan zajosodnak. Nem fogsz olyat találni aminek ne lenne valami kis alap zaja. A hangminőség se lesz egyiknél se olyan mintha Bluetooth-on vagy rendesen kábelen menne a hang a fejegységre.
2/5 anonim válasza:
Miért transmittert használsz ha nem felel meg?
3/5 anonim válasza:
Vegyél egy bt-és autós magnót jobban jársz
4/5 A kérdező kommentje:
sajnos 2 din-es a fejegysegem, olcsobb egy transmitter mint 100k-ert egy fejegyseg. ezert keresek jo minosegut kicsit dragabbert de ne legyen zaja
2024. márc. 5. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!