Ennek ellenere is vegyek elektromos rollert?
Azt hallottam rola hogy elegge veszelyes pedig akartam eggyet
Meg hogy pesten sok a aleset az elektromos rollerek miatt
Meg az autosok utaljak
Mit tegyek?
Ezek ellenere is vegyek?
Nem a rollerral van a aj, hanem az azt használó korosztállyal, és a közlekedéshez való viszonyával. Még friss a gyermekkori rollerezés élménye, hogy arra megy, amerre akar, a bácsik es a nénik pedig mosolyognak rá.
Mire rájön hogy ez már nem így van, felbukik, vagy elütik.
Nem veszélyesebb, mint a bicaj. A legtöbb baleset a KRESZ be nem tartása miatt van. ismered, van jogsid és tapasztalatod? Akkor annyira nagy baj nem lehet.
esetleg a kis kerék, a magas súlypont még biztos hozzáad pár %-ot, de azért ha nem mész túl gyorsan, akkor annyira nagyot zakózni nem lehet. meg egy sisak az sosem árt.
Az viszont igaz, hogy a rollernek sajnos nincs helye a közlekedésben, se járda, se bicikliút, se autóút. Mindenhol útban vannak az e-rolleresek, és ki vannak utálva, gyűlöli őket mindenki. Szóval az biztos, hogy ez is hozzájárul, hogy egyszerűen mindenki agresszívabban és lenézőbben viszonyul hozzájuk. Ettől függetlenül akkor is a rolleres balesetek vétkesei valószínűleg nagy arányban a rolleresek (erről valaki találjon egy statisztikát. az biztos, hogy még nem találkoztam olyan hírrel, hogy elütöttek egy szabályosan közlekedő rollerest). főleg ha bebszva sötétben, sisak és minden nélkül veretik...
és a roller nagy előnye, hogy bármikor felpattanhatsz vele egy bkv-ra is, mert összecsukod azt csá
bicajjal ez már nem igazán van így. bár e-bicikliől is van ilyen kisebb, félbehajtható akár, de hát az legalább 3-4x egy rollerhez képest. árban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!