Valaki rendelt már a kamenik.Hu-ról mik a vélemények.?szeretnék elektromos kapunyitó rendelni de nem bízok bennük?
Szeptember 8.án rendeltem tőlük egy gyerekrollert. 13.-án jött egy email tőlük, hogy elfogyott, " Sikerült beszerezni egy másik beszállítótól ugyanazt a terméket
A beszállító 5 munkanapon belüli kiszállítással kínálja, de magasabb áron 32 884 Ft-ért.
Az árkülönbözet pótlólagos kifizetése az áru átvételekor vagy az elérhetőségeken megjelölt számlánkra történne."
Nos, 27.-e van, még nem kaptam meg eddig a csomagot.
Többet biztos hogy nem rendelek tőlük semmit sem!
Szia!
Én is most rendeltem tőlük, a szállítással nem volt gond, utánvéttel rendeltem, megjött, az is jött, amit választottam.
Viszont! Reklamációt kellett nyitnom, mert az egyik ágyneműszettből hiányzott a párnahuzat, amit a rendelés után kb 1,5 hónappal vettünk észre, mivel ajándékba rendeltem és most adtuk oda. Erre hivatkozva el is utasították, mert 2 napon belül kell jelezni a problémát.
Úgyhogy tanulság, bármit rendeltek bontsátok ki, alaposan nézzétek át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!