Valaki rendelt már a kamenik.Hu-ról mik a vélemények.?szeretnék elektromos kapunyitó rendelni de nem bízok bennük?
Bszki, egy egyszerű kinai kacatot rendelsz a 21. században. Azt nem tudom, hogyan jutottál el az adott oldalra ahelyett, hogy valamelyik kinai gyártónál vennéd meg a szarodat FILLÉREKÉRT, de ez a te dolgod.
De ezek szerint azzal sem vagy tisztában, hog amennyiben a neten redelsz, véd téged a jog. Ha nem tetszik, visszaküldöd. Ha nem azt kapod, reklamálsz.
Nőjj mőr fel ebből a megbizhatóoldal-e vidéki szarságból!
Vedd meg . Onnan, vagy Kinából.
De ne légy már vidékiparaszt.
"...de nem bízok bennük?"
Ne tőlem kérdezd, én nem tudom, te mennyire "bízok" bennük, de nem kellene minden legális EU-s vállalkozást kapásból elutasítani.
Nem miattam, én Kínából szoktam közvetlenül rendelni, de akinek megfelelőbb egy EU-s cég, miért ne?
Itt vannak a szlovák oldalról tapasztalatok, fordítóval is olvasható:
Senkinek nem ajánlom a webshopot, még a legvégsőbb esetekre sem! Távol intek mindenkit tőle! Csak mazochistáknak ajánlom a boltot, akinek van idegrendszere hozzá!
A feltüntetett árak igazából csak "tájékoztatott árak". Miután megrendeled a terméket kb. 20-25%-al drágább lesz, ezt tapasztalatból mondom. Miután átutaltad a pénzt, azután közlik veled másnap egy e-mailben.
A magyar ügyfélszolgálatot telefonon nem lehet elérni, e-mailre reagálnak, de kb. semmitmondóan.
A pénz visszafizetéssel nem igyekeznek, húzzák az időt.
Az ÁSZF-ben leírtakat nem tartják be, és a Magyar fogyasztóvédelem nem tud velük mit tenni!
Teljesen korrekt webshop, magyar ügyfélszolgálattal. Most rendeltem terméket onnan (2 napja), de már nem tudták beszerezni azon az áron (Garmin, tehát nem aliexpress-ről jönne), és látszik, hogy más áruház is kb annyiért árulta, mint ők. Így írtak egy e-mailt magyarul, bemásolom:
Kedves vásárló!
Köszönjük megrendelését.
Sajnos a szállító a mai napon értesített bennünket, hogy az Ön által megrendelt termék már nem elérhető.
Sikerült beszerezni egy másik beszállítótól ugyanazt a terméket
Garmin Varia RTL515 kerékpár lámpa 65 lm akkumulátor
A beszállító 5-7 munkanapon belüli kiszállítással kínálja, de magasabb áron 70 333 Ft-ért.
Az árkülönbözet pótlólagos kifizetése az áru átvételekor vagy az elérhetőségeken megjelölt számlánkra történne.
Ha nem fogadja el az ajánlatunkat a kifizetett összeg visszatérítésre kerül.
Ezért megkérjük, válaszát, egyetért-e ezzel az ajánlattal.
Köszönjük megértését és várjuk válaszát.
Üdvözlettel
Beáta, Kameník csapata.
Úgyhogy kértem vissza a pénzt, pár napon belül a számlámon kell legyen. Írok majd annak a tapasztalatáról is.
Elsőre érdekes, hogy miért csinálják ezt több esetben is, de az általam linkelt oldalon (ld. fent) megindokolták:
Dobrý deň.
Mrzí nás Vaša nespokojnosť s nákupom. Nakoľko sme sprostredkovateľ nákupu tovaru z Poľska, tovar nedržíme skladom. Až po zadaní objednávky, je tovar objednaný u dodávateľa. Nakoľko sa trh neustále vyvíja a ceny sa menia, náš systém nestíha reagovať na tieto zmeny. Ceny na eshope postupne aktualizujeme. Pokiaľ zákazník s cenou nesúhlasí objednávka je zrušená a platba je vrátená.
Naše služby sa snažíme stále zlepšovať k spokojnosti zákazníkov. info@kamenik.sk
Ha érted.
Persze, itt nem nekem kell védeni őket, de egyelőre ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!