Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ár érték arányban melyik...

Ár érték arányban melyik itthoni szolgáltató a legelőnyösebb?

Figyelt kérdés

Én jelenleg a Telekomnál vagyok.

Korlátlan mobil hívás+mobilinternet, otthoni telefon +internetem van, és ez havi 22000-be kerül. Picit sokallom, ráadásul mostanában drágulni fog. Gondolkodom egy váltáson, mivel mar 5 éve itt vagyok és lejárt a hűségidő.

2024. febr. 13. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan sok választásod igazából nincs, mert a Telekom, és a Yettel az, ami szóba tud jönni, mint lehetséges szolgáltató. A Vodafone azért nem, mert oké, hogy ezt-azt olcsóbban ad, de a helyedben én nem választanám őket, mert totál megbízhatatlan lett 2020-ban, és még az alkalmazásuk is borzasztóan instabil, arról már nem is beszélve, hogy amióta a Vodafone felvásárolta az UPC-t, azóta valami kegyetlenül ergya tud néha a vezetékes szolgáltatásuk is lenni, ezt hallom a személyes ismerőseimtől, és neten is egyre több helyről.

https://www.youtube.com/watch?v=FqvLrafghXE

A Yettellel meg igazából csak annyi a gond, hogy az ő "Otthon netük" mobilneten alapul, és így a sebesség is ingadozó, valamint a ping viszonylag magas. Van ismerősöm, aki azt használ, de azon kívül, hogy magas a ping, más gond nincs vele. Kitisztult időjárás mellett el tudja érni az 1000 megabit letöltést is, 4G-n a 250 az átlag, de ez ugye függ a tartózkodási helytől, a lefedettségtől, meg a terheléstől, meg mindentől is.

Valahogy a Telekommal kellene dűlőre jutnod szerintem, mert az a legjobb. Próbálj valamilyen olcsóbb csomagot választani.

2024. febr. 13. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Az otthoni net az 8-10 ezer mindenhol (gigabit)

A korlátlan hívás+mobilnet az 16-20

(vezetékes tel az nem árképző)

Szóval a 22 ezer az reális, jó ár

Vodafone van még, ahol egyben megkaphatod (már ha be van húzva az utvátokba a kábel) a mobil+vezetékes szolgáltatást, de a t-hez képest nekik azért gyengébb a lefedettségük... változó, nagyon változó, hogy hol melyik szolgáltató mire képes. Budapesten nekem pl yeti volt, és beltéren is még használható volt. Voda az használhatatlan (mobilnet). Tehát ilyenek vannak. Erről kérdezd meg az ismerőseidet akik más szolgáltatónál vannak.

Ezen kívül legózni tudsz.

Kábeleshez nézd meg, hogy kinek van egyáltalán szolgáltatása nálatok (google segít, illet e-közmű-ben látod a távközlési kábeleket). Elég egyértelmű... azt válaszd, aki a legolcsóbban kínálja a számodra megfelelő netsebességet.

Ha T van, akkor elvileg flip-nek is kell lennie, ami olcsóbban adhatja a netet (ez a t-nek egy budget megoldása amúgy. Optikai hálózatokon valszeg mindenhol van).

Korlátlan mobilnet csomagok:

Nézd meg a nagy szolgáltatókat, illetve keress rá a virtuális szolgáltatók (pl netfone) és a flották ajánlataira.

Végeredményben olcsóbban jöhetsz ki, de azért elég kényelmes tud lenni egy ilyen magenta1 csomag.

2024. febr. 13. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Yettelnek NINCS otthoni kábeles internete. 5G-n szolgáltatnak otthoni csomagot. Ez nem feltétlenül rossz, de egy mobilos szolgáltatás minősége, az sosem lesz összehasonlítható a kábelesével.
2024. febr. 13. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értettem sosem... miért mi mondjuk el neked amit a saját szemeddel látsz a szolgáltatók weboldalán? Csak aszámokat kell összehasonlítani. Ez sem megy egyedül?
2024. febr. 13. 12:23
 5/6 A kérdező kommentje:
4# Azért mert számomra kézenfekvőbb itt feltenni egy kérdést, és olyan emberektől kapni válaszokat akik a tapasztalataikat osszák meg. (Amúgy lehet hogy neked ez fura, de szerintem erre hozták létre ezt az oldalt) Pl.:Egy konkurens szolgáltató biztos nem fogja azt mondani hogy bár ő olcsóbb de cserébe rosszabb a termékének a minősége, hanem megpróbálja mindenáron rám sózni). De amúgy már vártam azt a seggfejet aki már maga a kérdésem létjogosultságába beleköt. Ezennel személyedben ezt megkaptam, köszönöm:)
2024. febr. 13. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem seggfejkedésről van szó ember. Számokat kell összehasonlítani! Ehhez nem kell tapasztalat!

Felmész a szolgáltatók weboldalára és megnézed a csomagokat és sorba állítod a számokat. Általános iskola második osztály kell hozzá semmi más.

A technológia mindegyik szolgáltatónál ugyanaz. Nem fogsz jobb hangminőséget kapni, vagy gyorsabb internetet, mert mindegyik szolgáltató ugyanazt az infrastrukrútát használj.

2024. febr. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!