Van-e arra lehetőség,hogy semmiképp ne lehessen a nethez hozzáférni?
Figyelt kérdés
A 20 éves gyerekem egy naplopó,semmit sem csinál itthon,és pláne munkát nem jeres Neki a 300000 nettó kevés,ennyiért nem megy el ...Nagy az egó,és kicsit észhez akarom téríteni,hogy az otthon döglés hónapokig nem kifizetődő.Ehhez első lépésként korlátozni akarnám a netet.A router resetelhető,azt tudom,tudja,és röhög rajtam Nem érek vele semmit.Esetleg van ötlet?#Internet lekódolása
febr. 12. 20:43
11/12 Thunderfairy válasza:
Kicsit elkéstél a gyerekneveléssel...
Pontosan. Ezt már b...tod. Bárcsak én lennék ilyen helyzetbe hogy mindenem meglenne munka nélkűl. Egyébként akkor rakod ki amikor akarod.
12/12 anonim válasza:
Amikor elmegy valahova, rakd be a holmiját egy bőröndbe és tedd ki az ajtó elé. Cseréld le az ajtóban a zárbetétet és a csengőt is iktasd ki.. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!