Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Régi facebookot hogyan lehet...

Régi facebookot hogyan lehet törölni ha nem tudom se az email címet se a jelszavát?

Figyelt kérdés

Fontos lenne, mert nagyon ciki dolgokat tettem ki rá, és akárki rákeres a nevemre, könnyen megkaphatják.

Akár hr-esek, stb.

2024. febr. 4. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

“Ilyen szempontból tényleg nagyon gáz a face.”

“Ilyen szempontból is etikus lenne a face, ha törölné azt a profilomat.”

Legalább magadat ne hazudtold már meg pár kommenten belül, szerinted a Facebook a gáz meg nem etikus, mert te kamuztál anno összevissza. Nem, ez nem így működik.

Érdekes amúgy, hogy csak belém mertél állni, a sokkal jobban kiosztó kommentelőbe már nem.

2024. febr. 4. 15:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Ha neked ez beléd állás, sajnálom.

Más pedig, hogy nem írtam, hogy a face hibája, hogy kitettem a képeket. Erről volt szó.

Az már más tészta, hogy sokkal jobb lenne ha normálisan azonosíthatóak lennének az emberek, pl személyivel, így tudják, hogy én vagyok a fotókon, jogosan kérem a törlést. Ennyi erővel egy idegen is lefotózhatott volna, s csinálhatott volna suttyomban a képeimmel egy oldalt, nem törölnék. De idáig nem tud fejlődni ez az oldal. A Tinder is fotót kér, ha jelentenek. Az is előrébb jár.

2024. febr. 4. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem fogják törölni,én is egy régi fb-met jelentettem már mindenhogyan és az a vissza jelzés hogy nem sérti a szabályzatukat,meredjenek meg! Gondolom kell a statisztika miatt nekik a nem használt és a kamu fiókok is egyaránt,de az a legszebb hogy hiába megadom a régi jelszót akkor se csinál semmit...
2024. febr. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!