Régi facebookot hogyan lehet törölni ha nem tudom se az email címet se a jelszavát?
Fontos lenne, mert nagyon ciki dolgokat tettem ki rá, és akárki rákeres a nevemre, könnyen megkaphatják.
Akár hr-esek, stb.
“Ilyen szempontból tényleg nagyon gáz a face.”
“Ilyen szempontból is etikus lenne a face, ha törölné azt a profilomat.”
Legalább magadat ne hazudtold már meg pár kommenten belül, szerinted a Facebook a gáz meg nem etikus, mert te kamuztál anno összevissza. Nem, ez nem így működik.
Érdekes amúgy, hogy csak belém mertél állni, a sokkal jobban kiosztó kommentelőbe már nem.
Ha neked ez beléd állás, sajnálom.
Más pedig, hogy nem írtam, hogy a face hibája, hogy kitettem a képeket. Erről volt szó.
Az már más tészta, hogy sokkal jobb lenne ha normálisan azonosíthatóak lennének az emberek, pl személyivel, így tudják, hogy én vagyok a fotókon, jogosan kérem a törlést. Ennyi erővel egy idegen is lefotózhatott volna, s csinálhatott volna suttyomban a képeimmel egy oldalt, nem törölnék. De idáig nem tud fejlődni ez az oldal. A Tinder is fotót kér, ha jelentenek. Az is előrébb jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!