Régi facebookot hogyan lehet törölni ha nem tudom se az email címet se a jelszavát?
Fontos lenne, mert nagyon ciki dolgokat tettem ki rá, és akárki rákeres a nevemre, könnyen megkaphatják.
Akár hr-esek, stb.
Ilyen szempontból tényleg nagyon gáz a face.
Én meg kis 11-12 évesként nagyon kellemetlen dolgokat posztoltam 10 éve, nem voltam a szüleim kontrollja alatt. Szerintem az annyi idősen nem az én hibám volt, hogy nem oda való képeket, kiírásokat raktam ki. Ilyen szempontból is etikus lenne a face, ha törölné azt a profilomat.
"Szerintem az annyi idősen nem az én hibám volt, hogy nem oda való képeket, kiírásokat raktam ki."
Hát akkor mégis kinek a hibája?
#5 a szülőké, akik nem figyelmeztetik a gyereket arról, hogy mi való az internetre és mi nem.
11 évesen lehet vicces, hogy kidugott nyalókától elszíneződött nyelvvel, pizsamában kirakod a fejedet, de utólag nagyon kellemetlen. Vagy a celebrity crushos ömlengések.
Bocs, de az tényleg nem a Facebook hibája, hogy te visszaéltél a korhatárral és idősebbnek hazudtad magad és nem, nem nekik kell jófejkedni, mert te ráadásul nem is emlékszel a hozzáférési adataidra. Ennyi erővel bárki jelentgethetné más profilját direkt kicseszésből.
Max annyit tudsz tenni, hogy megkéred több ismerősödet, hogy jelentsék, hátha többre már reagálnak. De csak a tiédre szinte biztosan nem fognak.
#ki mondta, hogy a facebook hibája? Annyit mondtam, hogy nem is egy 11 éves gyereké. Maximum még esetleg halottnak nyilvánítom magam (oda anyakönyvi kivonat kell), és akkor leszedik :D
Viszont ezt teszem, jelentgetem mindenkinek a fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!