Új telefonom 100% akksival nagyon gyorsan merül, miért?
Gyenge fényerőn használom, szinte 1-2 percenként esik egy százalékot.
Az akksi 100%, 2 napos a telefon.
Iphone 15, aminek állítólag jó az akkumulátora. Ez lenne a jó? Vagy valami hiba lehet? Ez természetes vagy menjek vissza?
Morzsi007 látom beleszaladtál te is. :D
Mondtam hogy nem érdemes foglalkozni vele. Ez az ember ilyen. Mindig beleköt valakibe, aztán elkezd bohócozni. Jegyezd meg a stílusát, később is meg fogod ismerni. Aztán amikor legközelebb látod okoskodni egy kérdés alatt, akkor ignoráld, az bosszantja a legjobban. Annak örül ha foglalkoznak vele, mert akkor van valaki akivel veszekedhet. Fogadok nincs senkije, ezért lóg itt állandóan. Az ilyenek mellett még egy kaktusz sem él meg a lakásban, az sem bírja elviselni... Ignoráld, pirosozd és menj tovább. Rutinosabb gyakoris vagy te annál, hogy leállj egy ilyennel.
#20 neked biztos nem írtam semmit ;)
#22 én lennék a legboldogabb, ha befejeznétek a hülyeségek irogatását. Tudom, az igazság fáj, de ez van 🤷♂️
magánéletemhez sok közöd nincs, de ha már ennyire aggódsz értem, hidd el nagyon jól elvagyok családommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!