Új telefonom 100% akksival nagyon gyorsan merül, miért?
Figyelt kérdés
Gyenge fényerőn használom, szinte 1-2 percenként esik egy százalékot.
Az akksi 100%, 2 napos a telefon.
Iphone 15, aminek állítólag jó az akkumulátora. Ez lenne a jó? Vagy valami hiba lehet? Ez természetes vagy menjek vissza?
2024. jan. 25. 04:39
1/23 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy pár akku ciklust bele kell rakni, mire tényleges véleményt mondhatok. Ez igaz?
2024. jan. 25. 04:44
2/23 anonim válasza:
Nézd meg a beállításokban, hogy mi zabálja az akksit. Lehet, hogy az adatok szinkronizálása fogyaszt sokat.
3/23 A kérdező kommentje:
Azt írja, hogy legjobban a fotók. De nem is nézegettem őket. Csak átimportáltam a régi készülékről. (De nem csak a fotókat, hanem mindent.)
Kb olyan gyorsan merül ez a telefonom, mint a régi 85% akkus.
2024. jan. 25. 04:50
5/23 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám. Karácsony előtt kellett új telefont vennem és ugyanannyi használat mellett estére teljesen lemerül. Van, hogy tölteni is kell délután. A másik estére legrosszabb esetben is,csak 40%-ig merült. Pedig az új teló akksija erősebb. 😒
6/23 anonim válasza:
naponta kell tölteni ezt telefont vagy elėg 1,5 naponta?
7/23 A kérdező kommentje:
Eddig naponta kellett, de most merítettem+töltöttem 81%-ig, hajnali 5kor vettem le a töltőről (miután ébredtem és kiírtam a kérdést, és azóta 1%-ot sem merült. :o
2024. jan. 25. 06:10
8/23 A kérdező kommentje:
#4 Media Marktból vettem, és eredeti, Appla garis.
2024. jan. 25. 06:13
9/23 Morzsi007 válasza:
Új telefon esetében párszor fel kell tölteni, hogy elérd a maximum akkuidőt. Legalább 5x töltsd fel teljesen és utána már jobbnak kell lennie. Van, hogy időközben dolgozik valamit a háttérben és akkor gyorsabban merül. A Te esetedben, ha átpakoltad a régi telefonról a dolgokat, meglehet , hogy icloudból töltögeti a fotókat vagy appokat az appstore-ból, ettől is gyorsabban merül. Szóval nyugi, jó lesz az.
10/23 anonim válasza:
Lehet, hogy ebben nem csak a processzor 1 éves már, hanem az akkumulátor is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!