2/10 anonim válasza:
Sajnos jó semmilyen. Elfogadhatót kapsz már ennek a duplájáért.
Azt persze nem írtad mik az elvárásaid, de műszaki tartalom nem sok lesz egy 15 ezer Ft alatti okosórában.
Gondold csak végig, mindenféle árrést, adót leszámítva, hogy mennyi lehet egy ilyen készülék előállítási költsége.
Kapsz egy nagyon alap hardvert, műanyag házban, amely vagy lesz vízálló vagy nem, kirakatfunkciókkal felvértezve.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nem valószínű, hogy találsz normálisat ennyiért, maximum valami gagyi átveréses órákat.
4/10 anonim válasza:
Jól gondold meg tényleg akarsz e. Az okosórák javarészt 2 hónap után a fiókban landolnak
5/10 anonim válasza:
Én ezt nem így tapasztalom, sem a családi, sem az ismerősi körömben.
6/10 anonim válasza:
Pedig valamilyen felmérést is olvastam róla. A leghaszontalanabb kacat, amire valljuk be senkinek sincs szüksége. Mondom ezt úgy hogy én is vettem.
7/10 anonim válasza:
aktivitásmérőt lehet venni használhatót 15 környékén honor vagy szarómi
8/10 anonim válasza:
Egyszer kaptam ajándékba.
Első lemerülés után kikapcsolt, és soha többé be nem.
10/10 anonim válasza:
okosóråt semilyet viszont sport óråt igen
pl ilyet keres a decatlonba [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!