Milyen "félokos" karórák vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy félokos órát, ami nem valódi okosóra, hanem valami egyszerűbb és viszonylag olcsó. Annyi kellene, hogy értelemszerűen mutassa az időt és dátumot, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható legyen Androidos telefonra, esetleg időjárást is mutasson (amit a telefon küld rá adatként), kihangosítóként is funkcionáljon, azaz fel lehessen venni a telefont és az órán keresztül beszélni, mint egy Bluetooth headsettel. Lehessen zenelejátszást is vezérelni (léptetni). Az akkumulátor üzemideje jó lenne, ha minél hosszabb lenne, illetve a csuklópántja ne szakadjon el pár nap használat után. Ennyi kellene nekem. Valódi okosórára nincs pénzem, meg nekem csak ennyi kell, amit most leírtam.2024. jan. 10. 18:12
1/7 anonim válasza:
Pld. ami csak a pontos időt mutatja.
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy félokos. Vagy az vagy nem az.
3/7 anonim válasza:
amit te akasz az egy smartwatch azok viszont nem olcsok,samung smartwatch 5 250 euro körül van ,google pixel óråra meg kb 300 euro na meg az apple smartwatch
4/7 anonim válasza:
A "félokos" órákat is okosóraként forgalmazzák, csak olcsóbbak. A gyártóknál vagy a forgalmazóknál megtalálod a funkcióikat.
5/7 anonim válasza:
A PestiOrással vedd fel a kapcsolatot! Ő tud neked ezzel kapcsolatban bővebb tájékoztatást adni! Zseniálisak a srácok! Ők a legjobb órasok!
6/7 anonim válasza:
G-Shock kell neked, nézz körül sokféle van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!