Hogyan oljam meg hogy legyen wifim?
Figyelt kérdés
Az albérlet ahová beköltözök nem rendelkezik wifivel, nekem viszont értelem szerűen szükségem lenne rá.
Milyen opcióim vannak amik (mivel csóró egyetemista vagyok) viszonylag "olcsóak"?
Már én is nézelődtem, de mivel nem vagyok jártas a témában szerettem volna megkérdezni másokat is :))
2024. jan. 21. 08:59
11/14 anonim válasza:
Ezért nem jó a vidéki pincelakás vagy barlang, mert még mobilnet sincs. Se más albérlő/szomszéd aki megosztaná veled (költségmegosztással) a vezetékes netet.
12/14 anonim válasza:
#11 ezen lehet segíteni kültéri 4G antennával.
13/14 anonim válasza:
#12 Ha van a két magas épület közti sikátorban térerő...
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, körübelül én is ezeket az opciókat láttam, lehet veszek egy olcsó routert.
Kedves 9-es köszönöm szépen ahogy írtam én is utána néztem ezeknek de mindent én se tudhatok, miért ne kérdezhetném meg olyanoktól az interneten akik jobban értenek ehhez? Lmao
Szerintem ennyi opcioból már fogok tudni választani, még egyszer köszönöm:))
2024. jan. 21. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!