Hogyan oljam meg hogy legyen wifim?
Az albérlet ahová beköltözök nem rendelkezik wifivel, nekem viszont értelem szerűen szükségem lenne rá.
Milyen opcióim vannak amik (mivel csóró egyetemista vagyok) viszonylag "olcsóak"?
Már én is nézelődtem, de mivel nem vagyok jártas a témában szerettem volna megkérdezni másokat is :))
Ha a csóró egyetemista részen van a hangsúly, akkor legolcsóbban vodafone xxl korlátlan mobilnet havi 5-6 ezer forintért. A szolgáltatás minősége nem biztos hogy a legjobb, attól függ mennyire van messze a torony, mennyien használják, tudja-e a telefonod a 4G+t stb.
A yettel hálózata lényegesen jobb, de ott magasabbak az árak is. Esetleg yetteles flotta, pl KÜF, itt 8-10 ezer közt lehet a net, főleg a márciusi emelés után lesz húzósabb.
Nem olcsóbb az otthoni mobilnet, és instabilabb, rosszabb a ping.
KELL otthonra vezetékes internet, még ha nem is a játék miatt, de lesznek majd videointerjúid, és hasonlók, amiket stabilan akarsz majd végigcsinálni
Csak wifi kell vagy internet is?
Ha csak az előbbi akkor bemész a MM-ba és veszel egy wifi routert. Ennyi. 😃
Szia!
Sajnos nem tudjuk, hogy van-e a lakásban vezetékes internet. Amennyiben van, akkor csak egy netkábel kell, és egy Wi-Fi router. Egy tizesért már találhatsz már egész gyors sebességeket kihasználó routereket.
Amennyiben viszont nincs vezetékes internet a lakásban, és te nem szeretnéd szétfúratni a falat, akkor a Yettel otthon netét tudom ajánlani neked. Igaz, 4G-n a ping neméppen a legjobb, de valószínűleg 5G-n jobb. Az én egyetemem környékén (Nyíregyházi egyetem) valami 6000 forintért adja a Yettel, az ha nincs más, nem egy rossz dolog. Itt tudod ellenőrizni, hogy a címedre mit mond a Yettel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!