CRT-t milyen aktuális technológiával lehetne helyettesíteni?
Crtn is pixelekből áll össze a kép...
Sőt epégy gyatra volt még az 1024x768 75hz...
#1 voltak ám 1920x1080@90Hz CRT megjelenítők, de ezek már síkképernyősek voltak. Ezeknél az egyetlen dolog amit kellett tenni az az időközönkénti lemágnesezés.
Már OLED-nél is vannak beégésmentes típusok, de átlag ember még nem igen fogja megvenni hacsak nem te vagy Lölő.
"Már OLED-nél is vannak beégésmentes típusok"
Mutass már egy ilyen monitort.
A Micro LED az OLED továbbfejlesztett változata. Tartósabb, mégis hozza az OLED szintjét. Nem tud beégni, nem fog besárgulni az OLED-del ellentétben.
Az OLED-nek van egy élettartama, vagyis gyengül a fényerő, besárgulnak a fehér színek, könnyebben beég.
Laikusként én nem szólnék hozzá olyan témához amihez nem értek, tedd te is így 6-os.
"A Micro LED az OLED továbbfejlesztett változata."
Rohadtul nem.
De. Anno az LCD-nek az OLED volt a továbbfejlesztett változata, pontosabban új technológia. A MicroLED megint egy új technológia, ezzel kiküszöbölik az OLED hátrányait ugyanolyan képminőség mellett.
És én ezzel a kommentemmel ki is száltam a buliból, további jó cáfolgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!