Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem működik az okosórám...

Nem működik az okosórám képernyője. Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt vásároltam egy Maimo 70mai órát. Egy ideig teljesen jól működött, de gyermekem számára kényelmetlenné vált a viselése. Betette a szekrénybe (nem érte baj), majd mikor nem régen kivettem onnan és megpróbáltam bekapcsolni, azt jelezte más az idő mint amit beállítottunk, és mikor javítani akartam észre vettem, hogy nem reagál a képernyő. Nem tudtam újraindítani sem úgy, hogy sokáig nyomom a gombot rajta és úgy sem hogy töltőn próbálom meg kikapcsolni mint a használati utasításban. Valaki járt már így? Talált rá megoldást? Más óránál ha ilyen történt mit tettetek? A válaszokat előre is köszönöm.

2023. júl. 15. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még garis, akkor cseréltetni kell.
2023. júl. 15. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Lefagyott. Jobb hijján hagyd lemerülni, akkor úgyis kikapcsol.
2023. júl. 15. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!