Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más kialakitású ÁVK-t vettem,...

Más kialakitású ÁVK-t vettem, hogyan kössem be?

Figyelt kérdés

Eddig Tracon volt, most Schneider Electricet vettem. Egyfázisú, 16A-es, 30mA hibaáramú mindkettő. A gond az, hogy a Traconnak bal oldalt, a Schneider Electricnek jobb oldalt van a fázis része kialakitva.

Tehát most a Tracon a sín jobb oldalán van, azaz úgy néz ki, hogy van 8 darab kismegszakitó, majd utána jobbra jön a Tracon ÁVK, ezek össze vannak kötve egy 9 pöckös sorolósínnel.

Viszont ha kicserélem a Schneider Electric-es ÁVK-ra, akkor már nem tudom visszatenni a sorolósínt, mert már nem a fázisrészre menne a sín, hanem a nullára.

Mi a szép, jó megoldás erre a helyzetre? Vágjam le 8 részesre a sorolósint, és egy kis kábelel kössem össze a sínt az ÁVK-val? Ha igen, mehet 1 lukba a sín és a kiskábel?

2 luk van a kismegszakitókon. Egy villás és egy "sima". Mehet a sín az egyikbe és a kábel a másikba? Ekkor a teljes áram átfolyik a 2 csatlakozó közötti részen, mert ugye az egyiken jön be az áram, a másik lukból pedig a sorolósin viszi a többi kismegszakitóhoz. Ez gond lehet?

Átrakni bal oldalra nem tudom az ÁVK-t, mert már le vannak rövidre vágva a vezetékek, mindenképpen jobboldalon marad.

2024. jan. 10. 11:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

AC típusú amit vettèl.

Itt egy link hogy mire érdemes figyelni.

[link]

2024. jan. 11. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!