Ultrahangos riasztó káros lehet?
Figyelt kérdés
Szomszédom akivel egyáltalán nem vagyunk jóba, kib*szásból a kerítésünk mellé rakott valamilyen ultrahangos riasztót. Mivel belátásgátlót raktunk fel a kerítésen nem látunk át így fogalmam sincs, milyen riasztó lehet. Borzasztó erős, folyamatos sípoló hangja van. 2 perc után már fáj a fejem tőle, besípol a fülem és percekig alig hallok, így nem lehet megmaradni a kertben. Arról nem beszélve, hogy a kutyám is megőrül tőle.
Jegyzőhöz fordultam de semmit nem tesz, ahogy azzal sem, hogy villanypásztort rakott a kerítésünkre (jobb oldali kerítés a miénk a hész szerint).
Anyumnál van ultrahangos macskariasztó de azt pl alig lehet hallani.
Milyen riasztó lehet ez és kihez lehet ilyen esetben fordulni?
2024. jan. 10. 10:44
11/11 A kérdező kommentje:
Én a jegyzővel már nem foglalkozom, mert szarik bele mindenbe, csak dísznek van a hivatalban. Rendőrségnek bejelentettem, de azt mondták ez nem szabálysértés (bezzeg ha nonstop üvöltetném a zenét az már az lenne....) és forduljak a jegyzőhöz, ha ő sem csinál semmit akkor a kormányhivatalhoz. Túl sok macera és hivatalos úton soha nem történik semmi. Így kezembe veszem az írányítást és kiiktatom ha majd nem lesznek itthon...
2024. ápr. 26. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!