Mi a márkaneve, vagy neve az olyan filctollnak amivel elektronikai nyomtatott sérült áramköröket lehet javítani forrasztás nélkül? Van ilyen "kontaktfilc" egyáltalán? Sajnos két "hajszál" fut egymás mellett kb 2 mm-re. Ez nekem forraszthatatlan.
Esetleg próbáld meg ilyennel elektromosan vezető ragasztóval megcsinálni:
A folyasztószer ide már kevés szerintem, kb 0.3 mm-es áramköri utat képzelj el, egymástól egy miliméterre egymás mellett.
(SATA meghajtó portja)
Mindkettőt átszántotta valamilyen hegyes eszköz.
Attól tartok, ha egyáltalán rámelegítek, már elengedi a rézfóliát az üvegszálas műanyaglapról.
Egyáltalán nem mernék itt melegítős technikát alkalmazni, max olyat ami 180 fok alatti.
Talán még az áthidalás lehet megoldás, ha kimérem, mi merre megy.
Ahogy nézegettem ezt a ragasztószerű anyagot, nem hiszem, hogy lehet vele ennyire precízen dolgozni.
A legjobb lenne valamiféle alkoholosfilc szerű toll, aminek a jelölését alakzatra lehet kaparni és utána az egészet "rásütni" 180 fok alatt.
Ami rendelhető, vezető trutymó, pont durvább dolgok javításához használható, azt is feltételesen.
Amiről te beszélsz kérdező, egy rendes pákabűvész megoldja.
Megjavítottam!! Végül kézimunkához használatos sárgaréz vezetéket használtam mert csak kettő út nem vezetett át a négy sérültből és ilyen hőpisztolyos ragasztóval rögzítettem a drótokat!
Core 2 duo T9300 cpu került bele és 2 db PC2-6400 as 800 mhz-s 2 gb os ram! Elindult 😊 Holnap megy rá a WIN 10 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!