Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Távirányítású kisautó kerekei...

Távirányítású kisautó kerekei miért forognak, ha nincs benne elem?

Figyelt kérdés
A fiamnak van egy távirányítású kisautója. Valamelyik nap elemet szerettem volna cserélni és mikor átvittem a játékot a lakás egy pontján a kisautó kerekei elkezdtek forogni. Ha tovább mentem már nem csinálta, de ha visszavittem arra a pontra, ott megint elindult miközben fogtam. A jelenség alatt sem a távirányítóban, sem a kisautóban nem volt elem. Kiegészítésként annyi, hogy többlakásos társasházban élünk. Valaki meg tudja mondani, hogy mi okozhatta ezt?

jan. 5. 13:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
A jelentgetéssel kapcsolatban írtam privátban, majd nagyon kíváncsi lennék az ŐSZINTE véleményedre. Ide is kiírtam az előbb, talán láttad, bár egyből törölték (pedig csupán egy linket tettem be, ugyan azt, amit neked is elküldtem).
jan. 11. 19:56
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Most aztán már túl mentél minden határon te mocsokláda! Ritka egy okádé jellemed van, te pedofil, homokos szarházi ócska tróger! Legszívesebben jó összeverném azt az undorító pofádat!

TÖRÖLJÉTEK MÁR EZT A MOCSKOS FÉRGET!!!

MINDENKI JELENTSE EZT A ROHADÉKOT!!!

jan. 11. 19:59
 23/33 A kérdező kommentje:

Jajj szegény. Istenre esküszöm, nem akartam én ártani senkinek. Ha tudtam volna, hogy egy ártatlan kérdés kiírása szerencsétlen 18042 idegösszeroppanásához vezet, akkor az esemény észlelése után;

-kihajítom a kisautót az emeletről

-utána dobom a modemet

-eltöröm majd lerágom mindkét kezem, hogy még véletlenül se írjak a GyK-ra.

Szegény 18042 (és persze főként a családja, akiknek vele kell leélniük az életüket)... ;( ;( ;(

jan. 11. 20:14
 24/33 anonim ***** válasza:
21. Nem tudom, mit akarsz ezzel a képpel. Vagy csak igazolod, amit eddig is látni lehetett.
jan. 11. 20:20
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem, boccs, igazad van. Teljesen higgadtnak tűnsz. :D
jan. 11. 20:45
 26/33 anonim ***** válasza:
Most igazoltad a problémád. Valamiért mindig igazam van.
jan. 11. 20:55
 27/33 A kérdező kommentje:
Ez így van. Még sosem volt olyan, hogy ne lett volna igazad. Most megesz az irigység. :(
jan. 11. 21:04
 28/33 anonim ***** válasza:
Mekkora port kavartál ezzel a nyilvánvalóan kitalál kis szösszenettel. Ügyes :)
jan. 13. 17:14
 29/33 A kérdező kommentje:
:)
jan. 14. 01:12
 30/33 anonim ***** válasza:

Tudatos provokáció, hazudozás mióta érdem?

Hajlandó végre valaki megmagyarázni, hogy miért kerülnek törlésre normális vélemények, miközben a sunyi patkány sunyin vigyorog?

jan. 21. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!