Távirányítású kisautó kerekei miért forognak, ha nincs benne elem?
Abszurd, ami itt megy, minden normális válasz törlésre kerül.
Ugyanez volt múltkor az Ezotériában is.
Minden reális, normális válasz törölve lett.
Törölve lett a fizika.
De a hülyeség, az maradt.
Mindennek tetejébe a kérdező itt már súlyosan trágárkodott, gusztustalankodott, szidalmazta a válaszolókat.
Azt is csak lazán eltörölték, de az embert nem tiltották le, talán csak pár napra, de még az sem biztos.
Nem gond, Gyakori Kérdések, ezt már úgy írom, hogy nem érdekel, tiltsatok nyugodtan!
Ha valaki szerint ez egy normális világ, abban én nem is akarok részt venni.
Új év, új lehetőségeket kell keresni a szabadidő eltöltésére.
Mert nevetséges ez a hiszti amit itt levágsz. Egy 5 éves kislánytól még elmegy, de...
Ez nem panaszláda. Ha szerinted a kérdés kamu, akkor írd meg azt és lèpj tovább. Ha egy fokkal intelligensebb vagy, írd meg, hogy erre nem tudsz válaszolni. Vagy a legjobb amit tehetsz; nem szólsz hozzá.
De az, hogy idejössz, elhordasz engem mindenféle hazug baromnak, jelentgetsz, majd miután korrekt módon törlik a hozzászólásod, telesírod a kérdést azzal, hogy milyen igazságtalan a világ...
Hát ne haragudj, de ez így még viccnek is rossz.
A kérdés kamu.
Fizikai képtelenség.
Többen is megírták, ezen nincs mit magyarázni.
Nem én jelentgetek, hiszen tisztában vagyok vele, itt már nincs igazság, úgyis végül az én írásaim törlik, amiket a kérdező aktívan jelentget.
Te nem hisztiztél, amikor végbeleket emlegettél, válaszolókat szidalmaztál.
Ugyanakkor visszaélsz azzal, hogy én viszont igyekeztem minden esetben kulturáltan fogalmazni.
De minek, ha ennek ellenére minden válasz eltűnik, ami neked nem tetszik.
Mondom:
--------------------------------
Itt minden válasz eltűnik, ami neked nem tetszik.
-------------------------------
Ez nem egy normális világ és egy ilyen oldalt nem vagyok hajlandó több évtizednyi szakmai tudás és tapasztalatok átadásával támogatni.
Ez a fizika megcsúfolása.
Legalább rakták volna át ezt a hülyeséget az Ezotériába, talán elfogadhatóbb lenne. Valójában akkor sem és elég felháborító volt ott is az állandó törölgetés (a fizikai igazság eltörlése), az ember nem hinné, hogy ilyen megtörténhet.
Vagy miért nem lehet törölni az egész kérdést, ami úgyis csak egy provokáció, profi szakemberek irritálása, elüldözése az oldalról.
De ha itt ez kell, a hülyeség kell...
Elektronikai, szakmai rovatban ezt megengedik, szakembereket törölnek.
Új év, új lehetőségeket kell keresni a szabadidő eltöltésére.
„remélem egy másik oldalon nagyra értékelik majd a több évtizedes szakmai tudásodat!”
A te tudásod viszont még az egysejtű szintjét sem éri el, gyagyás közgazdász!
„Valaki meg tudja mondani, hogy mi okozhatta ezt?”
Aztán, ha tudnád mi okozta, akkor mi lenne? A nagy semmi!
VEDD MÁR ÉSZRE, HOGY SENKIT NEM ÉRDEKEL MÁR AZ IDIÓTA KÉRDÉSED TE UNDORÍTÓ JELLEMŰ, NAGYKÉPŰ SENKI!!!
Óóó, 18042...
Bevallom neked, hogy az elején még nem kedveltelek. De aztán ahogy folyamatosan csak jöttél és írtál és dühöngtél és csapkodtál és szitkozódtál... Most már látom, hogy mennyire központi helyet foglalok el az életedben, valószínűleg az első és az utolsó gondolatod az én vagyok, nap mint nap. Beköltöztem a fejedbe és nem fizetek lakbért. :)
Minden estre nagyon megtisztelő, hogy van egy új rajongóm, de azért remélem nem fogod magad kínos helyzetbe hozni egy szerelmi vallomással.
Van egy neked való fórum az indexen (VASÚTMÁNIÁSOK IDE, VONATBUZULLS), inkább ott próbálj meg más férfiakkal ismerkedni.
Szurkolok neked pajti, sok sikert!
Nyilván nem lesz sokáig, mert már sunyiban jelentetted, a többit tudjuk.
Nem veszed észre, hogy miért visszataszító ez a viselkedés.
Normális emberek, normális szakmai kérdéseket tesznek fel az Elektronika szekcióban.
Mások válaszolnak hobbiból, akik szakemberek, tudást és tapasztalatokat osztanak meg.
Nem köszönetet várva, hiszen nekünk csak időtöltés.
Egyetlen elvárás lenne, hogy a leírt szavakat ne takarítsa el senki, mondvacsinált ürügyekkel, mert az nem csak visszataszítóan igazságtalan, hanem be is fejezzük szépen az oldal látogatását, mert akkor így teljesen felesleges az egész időtöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!