Rendeltem egy terméket, másikat kaptam. Mi a teendő?
Egy külső napelemes powerbankot rendeltem eMAG-ról, múlt pénteken érkezett meg. Kibontva és jobban szemügyre véve vettem csak észre, hogy mást kaptam, mint amit rendeltem. Elsőre nagyon hasonló a két termék, de amit kaptam az kevesebbet "tud":
- nincs rajta porvédő fül, amivel a ki- és bemenetek letakarhatóak
- fele annyi be- és kimeneti egység van rajta
A weboldalon megtaláltam azt a terméket is, amit valszeg megkaptam és jelentős árkülönbség is van a kettő között: amit rendeltem 15 ezer volt, amit kaptam 10 ezer. A rendelt termék azóta már nincs raktáron (1 hónapja rendeltem, akkor még volt), elképzelhető hogy elfogyott és helyette küldtek másik verziót, viszont ezt sehol, semmilyen formában nem jelezték felém!
Az ügyfélszolgálatnak írtam, de eddig nem reagáltak semmit. Tudok ezen kívül még bármit tenni? Mit csináljak ha nem jelentkeznek?
Előre is köszönöm a segítséget!
fogyasztovedelemmel szorakozol 5ezer forint miatt...
jo hogy minden kicsi szamit
de azert ez megis jogilag elhanyagolhato osszeg
ha rendor latja hogynvalakitol ellopnak egy 10ezrest meg se mozdul
csak adott osszeg felett
ezert gazdagodnak meg sokan "pici apro penzek gyujtesebol"
Ebben az időszakban nem hinném, hogy van ügyfélszolgálat. Hibás teljesítésre kell hivatkzni. Gondolom ezt tetted. Mentsd le az elküldött levelet. Tértivevényesen küldted? Az ajánlott reklamációnál.
Kitaetóan nyaggasd őket, akár telefonon is. Január elején is túlterheltek a sok kifogás és csere miatt.
1-es: tudom hogy ez sokaknak nem pénz, de nekem az. Ha a boltból megpróbálsz ellopni egy pár zoknit azért is rendőrt hívnak már. Csak szeretném korrekten lerendezni, mert azért ez elég gáz...
Még várok pár napot, hátha január elején válaszolnak. Remélhetőleg lesz megoldás a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!