Gábor t kérdése:
AC/DC lakatfogó , nem tudok választani ?
Figyelt kérdés
Szia, lakatfogóból két kiszemeltem van de nehéz választani . az egyik FLUKE 325 a másik maxwell 25612 . FLUKE 114 már van és elég jó de kéne egy lakatfogó is. Volt már mexwell , HOLDPEAK , uni , . Szóval a kettő közül mit válasszak. Vagy ha van jobb ötlet azt nagyon szívesen várom válaszként .Köszönöm előre is a segítséget.2023. dec. 27. 18:30
1/4 anonim válasza:
A két műszer méréshatáraiban van eltérés, a Maxwell mérési tartományai szélesebbek. Ezenkívül a Maxwell hőmérésre is alkalmas. Ha pedig az áraikat összehasonlítod, akkor egyértelműen a Maxwell.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a válaszod , ment a zöld .
Igazából fluke lesz valószínűleg .
Meg néztem a többit , minta vételezés és pontosságnál a többség drágább.
2023. dec. 28. 19:35
3/4 anonim válasza:
UNI-T 204R-t használok. AC/DC áramerősséget is tud mérni. Sok egyébfunkciót is tud. Én csak barkácsolok, nem vagyok villanyszerelő. Autóhoz is használom, meg a gépeimhez hibát felderíteni. 2022. januárjában vásároltam, működik rendesen. Termék, webáruház: [link]
Csináltam róla videókat is:
4/4 A kérdező kommentje:
Szia , ment a zőld, szeretem az unit csak lassú , fluke 325 lett.( a kijelző védő fólia még rajta van ) :)
aug. 6. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!