Hogyan tudom szétszedni ezt a lámpát?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy 3d-s hold lámpát. Amikor megpróbáltam feltenni töltőre a töltő és a kapcsoló része beesett a belsejébe. Valaki nem tudja, hogyan lehet ezt szétszedni, úgy hogy ugyanígy vissza is tudjam tenni az alját?2023. dec. 25. 22:07
2/6 anonim válasza:
Az a 4 kör szerintem csavar, csak le vannak festve.
3/6 anonim válasza:
De ha szétszeded, akkor a garanciát bukod valószínűleg.
4/6 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki, hogy a gyártó kihagyta azt a négy csavart. Ha nincs leragasztva a fedél, akkor próbáld meg elforgatni, mert lehet, hogy bajonettzáras.
Nem mindig érdemes reklamálni. Ha nem reklamálsz, akkor leragasztott fedél esetén próbáld meg sérülésmentesen felfeszíteni. Utána a meglévő csavarlyukakba rakhatsz csavarokat. Nem egy atomreaktor, ezért biztosan javítható házilag.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen csavar... És nem is bajonettzáras, próbáltam elforgatni. Valószínű ragasztva van.
2023. dec. 25. 23:18
6/6 anonim válasza:
A bal felső lyukban mintha láttam volna egy PH csavarfejet, de akkor csak optikai csalódás volt.
Ha ragasztva van, akkor hajszárítóval melegítsd meg és próbáld meg felfeszegetni egy laposfejű csavarhúzóval vagy egy rossz késsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!