Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha egy ilyen napelemes led...

Ha egy ilyen napelemes led lámpát ( ugyismegveszel.hu/product/napelemes-mozgaserzekelos-led-lamp a-20-db-led ) szétszednék és az akksi meg a lámpa közé beraknék egy kb 1-1,5 méteres vezetéket (nem tudom mekkora átmérőjű kellene, szóval ha valaki (?)

Figyelt kérdés
megírná, azt nagyon megköszönném), akkor ugyanúgy működne? átforrsztani át tudom, csak kérdés hogy nem e lesz rajta nagy feszültségesés vagy valami
2023. júl. 22. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Mivel semmi információt - a lámpa és az "akksi" feszültsége, a lámpa által felvett teljesítmény - nem ad meg a forgalmazó, így erre pontos választ nem lehet adni. Szét kell szedni, ki kell mérni.
2023. júl. 22. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

ehhez több info van

2023. júl. 22. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kivezetheted belőle amit akarsz, max 1 amperról lehet szó, annyit még a mobiltöltő kábele is elvisel, nem kell itt vastag kábelkeresztmetszetekben gondolkodni.
2023. júl. 22. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen emagoshoz hasonlóval akartam hasonlót,de a napelemről a csatlakozás letört.Amúgy sacc/kb ha egy telefon töltőkábelt szétszedsz az elég kell legyen hozzá
2023. júl. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!