Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jófogáson színházjegy vásárlás...

Jófogáson színházjegy vásárlás hogy működik, mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Nincs tapasztalatom a jófogással, elég elavultnak tűnik technikailag, csak most regisztráltam. Szóval színházjegyet vennék, az eladó utalás után küldi emailben. Mi a garancia, hogy megbízható és tényleg megkapom?

2023. dec. 15. 21:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Mert csak ott lehet kapni. Nem ez volt a kérdés."

Lehet hogy máshol se kapsz.

"Nagyon akarom, csak közbe meg felháborít, hogy a jófogás meg hasonlók teret adnak a jegyüzéreknek, miközben semmilyen garanciát nem tudnak adni."

Mi köze a jófogásnak ahhoz, hogy te hajlandó vagy 0 garancia mellett bármit megvenni? Te bagy az aki teret ad ennek.

Ha ez nem üti ki a szemed a jódogáson, arról nem ők tehetnek:

Kerüld el, hogy visszaéljenek az adataiddal! Ezekre figyelj:

Ha olyan felületre szeretnének irányítani, ahol bankkártyád adatait, biztonsági kódját, esetleg egyenleged kell megadnod a szállításhoz, semmiképp ne add meg azokat!

Ha valamilyen gyanús linket kapsz üzenetben, ne kattints rá, hanem jelezd ezt ügyfélszolgálatunk felé!

Soha ne add meg semmilyen személyazonosító okmányod adatait, erre nincs szükség az adásvételhez.

Köszönjük, hogy közösen odafigyelve teszünk a biztonságos internetes vásárlásért!

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.

Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!

Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval!

Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!

Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

2023. dec. 15. 23:26
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nem vennék. Nem egyszer láttam már koncerteken (20-30 körüli jegyárral), hogy rendre emelik ki az embereket a sorból a beléptetésnél.
2023. dec. 15. 23:28
 13/23 A kérdező kommentje:
11, hogyhogy mi köze ehhez a jófogásnak? Eleve nem lenne szabad engedniük, hogy üzérek vagy csalók ott áruljanak. Belépőjegyet egyáltalán nem engednék, mert azzal a legkönnyebb csalni. Jobb helyeken (ebay, vinted) figyelnek arra, hogy ne nagyon lehessen átverni a vevőket, legalábbis ne ilyen könnyen.
2023. dec. 15. 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Először még te is jegyet akartál venni, most meg már panaszkodsz, hogy miért engedik meg árulni. Most akkor mit szeretnél tulajdonképpen? Mindenesetre mástól nem érdemes jegyet venni, ott van rá a hivatalos partner.
2023. dec. 16. 02:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

> "A Vinted azért elég megbízható, ott csak akkor kapod meg a pénzt, ha leokézzák, hogy megjött a kért áru. Asszem inkább sorban"

Ami ugyanúgy egy megbízhatósági kérdés. Csak itt nem a vevő szívja meg, hanem az eladó, ha nem igazolja vissza az áru megérkeztét. Tényleg sokkal jobb...

2023. dec. 16. 02:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a bibi szerintem, hogy vannak online jegyek is, amiket te magad nyomtatsz ki otthon. Ilyen volt nekem a Havasi koncertre vett jegyem, és azt akár több embernek is elküldheti, de csak a belépéskor fog kiderülni, hogy azt már több embernek is eladhatták, mikor leolvassák a QR kódot. Addigra az eladó meg eltűnik.
2023. dec. 16. 09:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Belépőjegyet egyáltalán nem engednék, mert azzal a legkönnyebb csalni."

Idézek a kérdésedból:

"Jófogáson színházjegy vásárlás hogy működik, mennyire megbízható? ... Szóval színházjegyet vennék ..."

Most akkor ki a hülye?

2023. dec. 16. 11:51
 18/23 A kérdező kommentje:
MIvel semmi tapasztalatom nem volt a témában, ezért tettem fel a kérdést, tájékozódni akartam. Sikerült. Így már arra jutottam, hogy ilyen feltételek mellett nem kellene engedni online jegyek vásárlását. Nem volt itt semmi ellentmondás, úgyhogy senki nem hülye.
2023. dec. 16. 14:50
 19/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
78%

"Nagyon akarom, csak közbe meg felháborít, hogy a jófogás meg hasonlók teret adnak a jegyüzéreknek, miközben semmilyen garanciát nem tudnak adni."

Engem is felháborít, a Jófogás múltkor is megszállta az egerem, aki addig kattintgatott, míg rendelt egy hamis focijegyet. Közben nem is szeretem a focit.

Soha ne engedd, hogy az egered uraljon téged!

2023. dec. 16. 14:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Olyan helyen, ahol az eladó nincsen értékelve - ne vásárolj. Az eBay-en vagy a Vaterán vagy az AliExpressen elolvashatod az eladó értékeléseit. Ha kockázatkerülő típus vagy 95% alatti értékelésű emberrel ne boltolj.
2023. dec. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!