Hány akkumulátor van egy Montel Jota-H gépben az AEE egység akkuját leszámítva és mi a feladatuk, ha több is van?
Normális állapotában mit jelzett?
A "villásdugó" feltöltés után továbbra is indikálta a hálózati csatlakozást, vagy csak a töltés ideje alatt látszott?
A jelenség: alacsony akku töltöttséget jelzett.
Kipróbáltuk, hogy az adapter érintkezésével lehet-e a gond, kihúztuk és mikor visszadugtuk akkor kb 1 percig jelezte a villásdugó ikont, mikor már nem világított ránéztünk az akku állapotra, ami továbbra is alacsony akku töltöttséget jelez (akku ikon jobb sarkában lent kis valami..)
Egyébként mindig be van dugva hálózatra a készülék.
Hogyan működik egyébként? Akkuról megy és az akkut állandóan tölti, vagy ha nincs áram , akkor vált akkura?
Mert azon is gondolkodom, lehet érdemes időnként csak akku módra kapcsolni, bár nem tudom mennyi időt bírna úgy (hány darab bizonylatot tudna nyomtatni).
Bocsánat, egy fontos infó még, csak nem én üzemeltetem a gépet.
Hogy most az a baj, hogy hiába van bedugva, mindig újra be kell indítani a gépet, mert rövid időn belül lekapcsol, ESC-gommbal jön vissza újra a kép.
És kiírja azt is, hogy akkumulátoros üzemmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!