Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hány akkumulátor van egy...

Hány akkumulátor van egy Montel Jota-H gépben az AEE egység akkuját leszámítva és mi a feladatuk, ha több is van?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert 2 éven belül volt 2 akku csere, és most úgy néz ki nem tölt a gép akkuja, csak kis időre világít a villásdugó ikon, majd elalszik, de az akku ikon nem mutatja töltöttnek.
2023. dec. 14. 10:00
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Normális állapotában mit jelzett?

A "villásdugó" feltöltés után továbbra is indikálta a hálózati csatlakozást, vagy csak a töltés ideje alatt látszott?

2023. dec. 14. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:

A jelenség: alacsony akku töltöttséget jelzett.

Kipróbáltuk, hogy az adapter érintkezésével lehet-e a gond, kihúztuk és mikor visszadugtuk akkor kb 1 percig jelezte a villásdugó ikont, mikor már nem világított ránéztünk az akku állapotra, ami továbbra is alacsony akku töltöttséget jelez (akku ikon jobb sarkában lent kis valami..)

Egyébként mindig be van dugva hálózatra a készülék.

Hogyan működik egyébként? Akkuról megy és az akkut állandóan tölti, vagy ha nincs áram , akkor vált akkura?

Mert azon is gondolkodom, lehet érdemes időnként csak akku módra kapcsolni, bár nem tudom mennyi időt bírna úgy (hány darab bizonylatot tudna nyomtatni).

2023. dec. 14. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, egy fontos infó még, csak nem én üzemeltetem a gépet.

Hogy most az a baj, hogy hiába van bedugva, mindig újra be kell indítani a gépet, mert rövid időn belül lekapcsol, ESC-gommbal jön vissza újra a kép.

És kiírja azt is, hogy akkumulátoros üzemmód.

2023. dec. 14. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez utóbbi mondat alapján adapter gondra tippelek.
2023. dec. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!