Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Emagról rendelnénk 3 dolgot, de mindet külön futár hozná ami plusz szállítóköltség ugye külön-külön... 2-t lehet ingyen kérni easyboxba, a másikat futár hozná, eddig oké. Anyumnak viszont nincs okostelefonja és nem tudjuk mennyire kavarna be a PIN meg QR kódnál, főleg ha mondjuk az én számom lenne megadva mert én értek is az okostelefonhoz és át tudnám venni könnyebben2023. dec. 12. 18:48
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Nincs jelentősége, SMS-ben és emailben kapod a fióknyitó kódot.
Mielőtt kinyílna, lehet / kell bankkártyával fizetni, de csak amennyiben nem fizetted ki már előre.
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Egyébként én is próbáltam a QR-kódos átvételt, de az csak opcionális.
Amúgy beírod simán a nyitókódot, ennyi csak.
3/4 anonim válasza:
Nem kell az Easyboxhoz okostelefon, ez nem a hulladék Z-Box, ahol bluetooth-al kell kapcsolódni az automatához. Kapsz emailben és SMS-ben egy kódot, azt be kell pötyögni az automatán és kész.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok
SMS-ben jött egy kód, de 7 jegyű, az automata 8-at vár.
Emailben miért nem jött kód? Értesítés jött emailben a feladásról.
Hány napig marad az automatában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!