Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen powerbankor vegyek a...

Milyen powerbankor vegyek a mellényhez?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy Flamevest fűthető mellényt. Már a harmadik powerbankor vásárolom hozzá, mert sajnos elindítani még egyikkel se sikerült.

Először próbáltam egy 2000mah powerbankal, semmit nem csinált, aztán egy nagyobb 10400mah méretű powerbankal, azzal is csak villogott kettőt és ennyi. Most vettem egy harmadik 25000mah powerbankor, először meg is örültem mert bekapcsolt a mellény gombja olyan 2 másodpercig, aztán ki. Azóta akárhányszor bekapcsolom teljesen lekapcsolja még a powerbankot is. Akinek van ilyen mellénye milyen powerbankot használ? Mert valahogy nehezen tudom elhinni hogy ekkora méretű powerbank kellene.

2023. dec. 10. 09:01
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hasonló cipőbe járok, mint a kérdező. Az én mellényem alap paramétere:

"Erő: 5V/2A, 20 000 Ah". Szerintem az "m" betűt lespórolták. Ugye ez azt jelenti, hogy a mellény, max. terhelésnél, 2.5 Ω-ot képvisel?

Ehhez keresek pówerbankot, ill. annak a töltőjét. Ha tudnátok egy megbízható bevált típust ajánlani, azt előre is megköszönném.

jan. 30. 12:01
 12/16 anonim válasza:

Helló "Kérdező"! Addig örülj amíg nincs megfelelő powerbankod. Egy csalódással kevesebb. A Bangoodon vásárolt mellényeim megjöttek. Galléros, gallér nélküli. Van megfelelő powerbank. Eszik is rendesen a töltést. Csak nem melegszenek. Kíváncsiságból benéztem a felszín alá. Hát a reklámképen mutatott 16, meg 12 fűthető felület helyett, egy vékony érpár megy egy két területre. A végük rövidre zárva.

Vagyis itt nem arról van szó, hogy meghibásodott, ezért nem melegszik. A gyártó, a forgalmazó, messze nem azt adja, amit a reklámképeken ígér. Átverés szaga van. Remélem nálad más lesz a helyzet.

febr. 23. 11:29
 13/16 anonim ***** válasza:

"Bangoodon vásárolt"

Meg is érdemled...

febr. 23. 11:46
 14/16 anonim válasza:

"Bangoodon vásárolt"

Előzőleg már legalább féltucat dolgot vásároltam már onnét. Probléma nélkül.

Ez az utolsó kettő, koppanás. Tudsz a témában, garantáltan jobb helyet?

febr. 23. 18:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Sikerult vennem normalis powerbankot. A melleny mukodesevel nincs gond, hozza az altalam elvart teljesitmenyt. Koszonom a valaszokat.
márc. 22. 21:53
 16/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Banggood valami vicces kifejezésnek tűnhet rutintalanok számára, pedig nem viccesebb, mint a Google.

Meg a kínai sem egyenlő ma már a gagyival.

Nagyon jó dolgokat lehet rendelni Bangood vagy Aliexpressről is, csak tudni kell választani, amihez érdemes figyelni a vásárlók kommentjeit is.

márc. 23. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!