Milyen powerbankor vegyek a mellényhez?
Vásároltam egy Flamevest fűthető mellényt. Már a harmadik powerbankor vásárolom hozzá, mert sajnos elindítani még egyikkel se sikerült.
Először próbáltam egy 2000mah powerbankal, semmit nem csinált, aztán egy nagyobb 10400mah méretű powerbankal, azzal is csak villogott kettőt és ennyi. Most vettem egy harmadik 25000mah powerbankor, először meg is örültem mert bekapcsolt a mellény gombja olyan 2 másodpercig, aztán ki. Azóta akárhányszor bekapcsolom teljesen lekapcsolja még a powerbankot is. Akinek van ilyen mellénye milyen powerbankot használ? Mert valahogy nehezen tudom elhinni hogy ekkora méretű powerbank kellene.
Lehet nem a mAh-t kellene nézni hanem a V-ot...
Nem írja annak a szerencsétlen mellénynek a leírása hogy milyen feszültség kell neki?
Itt tesztelik, és nem írnak valami különleges powerbankról.
Lehet, hogy zárlatos a mellény, hibás.
5V / 2A dugasztápról nem kellene ennek menni? Csak a próba kedvéért, ahogy olvasom a specifikációt.
Ja, nem olvasom, mert nem közölted.
Ráhibáztam, egy eMagos vásárló visszajelzése:
"Amit nem írt a leírás, hogy 2A leadására képes powerbank kell hozzá a címkéje szerint. Ezt jó tudni. Nekem csak 1 A-s van, azzal kicsit lassan melegszik."
Nem kaptam hozzá leírást, ha lenne nyilván nem itt kérdezném :) A weboldal ahonnan rendeltem nem adott külön leírást, pedig 3 emailben is kérdeztem. (Eltekintek hogy lehúztak 800 forinttal az elsőbbségi szállítás miatt, pedig nem érkezett elsőbbséggel :D )
A powerbank adatai:
(Nem tudom értelmezni)
Input: 5V/1.0A
Output1: 5V/1A
Output2: 5V/1A
Output3: 5V/2.0A
3 db USB csatlakozó van rajta, viszont mindegyik csatlakozón ugyanazt csinálja. Egyszerre vettünk 4 mellényt, mindegyik ugyanezt produkálja.
Kipróbáltuk sima telefontöltő adapterre csatlakoztatva közvetlenül, úgy bekapcsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!