Hogyan tudom kideríteni ha bepoloskázták / bekamerázták a lakásomat a tudtom nélkül?
Nem csinálnak ilyet, csak beképzeled.
Keress fel egy pszihiátert minél hamarabb.
#6 Nem burokban élek, sajnos a családban volt már ilyen beteg, ő is mindenhol a poloskát és a lehallgatókészüléket kereste.
Még az akkor vásárolt asztali rádiós órát is szétszedte, mert azt gondolta, hogy őt azon keresztül hallgatják le.
7. nekem meg a volt kollégám telepített poloskát a volt felesége kocsijába, lakásába, meg a telefonját is figyelte. Szóval mindkét véglet előfordul. Nem kéne ennyire egyoldalúan nézned a dolgokat.
Kérdező ha komoly a gyanú és azt is tudni véled ki figyel, akkor érdemes lehet más módszereket is bevetni. Hamis nyomokat, hamis információkat adni neki. Ideiglenesen elköltözni egy olyan helyre ahol biztos nem tud megfigyelni és figyelni a reakcióját.
"Hogyan tudom kideríteni ha bepoloskázták / bekamerázták a lakásomat a tudtom nélkül?"
Azért ennek fussunk neki mégegyszer.
Minden alaktronika energiát igényel a működéséhez.
Ha ez akku, akkor véges a kapacitása, időnként tölteni kell. Ha rádiós eszköz, akkor a hatótávolsága is véges, szemben a wifi eszközzel, aminek elég a netedet használnia.
Szóval két véglet van. Vagy biztosítható az akkus eszköz időnként cserélődik vagy teli akkut kap, vagy folyamatos energiaellátásra kell kapcsolni. Ez a legjobban úgy leplezhető, ha egy eleve elektromos készülékbe van beépítve. Mint ahogy előttel említették pl. az órás rádiót (olyan homit kell választani, ami mindig kap áramot, és nem zajos, így pl, a porszívó kifejezetten rossz választás, és hely sincs benne beépíteni).
Egy fali kötödoboz ideúlis hely, ilyenre kb. senki sem gyanakodna.
Csináltam már ilyeneket, még abban az időben, amikor még nem lehetett fillérekért wifis cuccokat venni, és meg kellett oldani hogy mégis értékelhető információt lehessen szerezni az eszközökkel. Akkor még a képanyag rögzítésére csak VHS állt rendelkezésre, ma már Micro SD-re megoldható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!