3 fázisból 400 voltot csinálni hogy lehet?
Ilyen 400 Voltos trafóm van aminek áramot szeretnék adni: [link]
Tipusszam szerint amugy ez a trafo: ESM-680S560MG-I304 DIG
Ez a 400 voltos trafó nem a szokásos ipari 5 pólusú, hanem egy speciális 3 pólusú csatlakozóval van szerelve.
Ha 5 eres vezetéke lenne akkor egyértelmű lenne a bekötés, de így 3 vezetékkel csak 230V feszültséget tudunk adni neki a P1,N,PE rakotesevel. Kiprobaltuk, hogy a
P1,P2,PE vezetekeket kotjuk ra mert a 120 fokos eltolas miatt a valtoaramu fazisok kozott megvan a szükséges 400V potencialkulonbseg, viszont igy meg leveri a FI relet (3 fazishoz valo fi relenk van). Arra is gondoltam, hogy ki kellene iktatni a fi relet es akkor talan jo lehetne. Errol mit gondoltok? Hogyan lehetne ezt bekotni ugy, hogy ne legyunk eletveszelyben a fi rele kihagyasa miatt?
20. Te miről beszélsz, engem (17.) megint megtalált a lelki sérült.
A lelki sérült már sok éve itt mérgezi a légkört.
Egyik módszere, hogy korrekt hozzászólásokat minősít le.
Utána sunyiban figyel, hogy az oktalanul leminősített hozzászóló mikor tesz valami csodálkozó vagy felháborodott megjegyzést.
Akkor lecsap és elkezd szemétkedni, hogy amaz mit hisztizik?
Vitát provokálva azon nyomban minősíti is lefelé, legalább két loginnal támadva, mindegyik reakciót, hogy a másiknak a százalékait direkt lenyomja.
Engem ez persze pont nem érdekel.
Normális ember ezt szinte fel sem fogja, hogy ilyen alattomos sunyi módszerek vannak, méghozzá 10 évekre visszamenően, valaki ebben éli ki magát.
Miközben én mondjuk évekre leléptem innen (ilyen lelki korcsok miatt is), majd visszanézek és a korcs még mindig itt van és sunyiban támad, leminősít. Nem hiszed el, hogy ilyen emberi korcsok vannak. De vannak.
"A #9 ír pár sort"
Ez 18 akart lenni... És én a #19-ben másoltam ki tőle egy mondatot. Ő még mindig 75 %-on áll, én meg 42 %-on. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!