Kolbásztöltő gép mit tud?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Bocsi a tudatlanságomért. A páromnak szeretnék egy elektromos töltő gépet. Csak azt nem tudom hogy ha azt írja hogy kolbásztöltő gép , akkor azzal hurkát nem is lehet tölteni? Mert van amelyik direkt úgy írja hogy hurka és kolbász töltő gép.. de semmi különbséget nem látok , ugyanazok a tölcsérek vannak ahoz is. Szóval aki ehez ért , kérem írjon! :) köszönöm2023. dec. 3. 08:43
1/4 anonim válasza:
A hurka és a kolbász elkészítését tekintve csak a töltelék összetevőiben különbözik. Szóval természetesen lehet vele hurkát is tölteni. :-)
2/4 anonim válasza:
Sztem sincs jelentősége. Ezek elég egyszerű gépek.
3/4 anonim válasza:
Persze, ugyanazzal
töltik a hurkát is.
4/4 anonim válasza:
Hát ha ennyire nem vagy ezzel a témával tisztában, akkor inkább ne vegyél neki.
Gondolom a párodnek szakméja a töltögetés, úgyhogy szerintem hagyd rá hogy vegyen ő magának egyet ami kell neki. Vagy vegyétek meg közösen. Különben sértődés lesz belőle.
Nálunk amúgy hurkatöltőnek hívják átfogó néven, de töltünk vele mindent is. Gyomrot is például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!