Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kolbásztöltő gép mit tud?

Kolbásztöltő gép mit tud?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Bocsi a tudatlanságomért. A páromnak szeretnék egy elektromos töltő gépet. Csak azt nem tudom hogy ha azt írja hogy kolbásztöltő gép , akkor azzal hurkát nem is lehet tölteni? Mert van amelyik direkt úgy írja hogy hurka és kolbász töltő gép.. de semmi különbséget nem látok , ugyanazok a tölcsérek vannak ahoz is. Szóval aki ehez ért , kérem írjon! :) köszönöm
2023. dec. 3. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
A hurka és a kolbász elkészítését tekintve csak a töltelék összetevőiben különbözik. Szóval természetesen lehet vele hurkát is tölteni. :-)
2023. dec. 3. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem sincs jelentősége. Ezek elég egyszerű gépek.
2023. dec. 3. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, ugyanazzal

töltik a hurkát is.

2023. dec. 3. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire nem vagy ezzel a témával tisztában, akkor inkább ne vegyél neki.

Gondolom a párodnek szakméja a töltögetés, úgyhogy szerintem hagyd rá hogy vegyen ő magának egyet ami kell neki. Vagy vegyétek meg közösen. Különben sértődés lesz belőle.

Nálunk amúgy hurkatöltőnek hívják átfogó néven, de töltünk vele mindent is. Gyomrot is például.

2023. dec. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!