A laptop nem reagál arra ha a telefont usb-n feldugom rá. A telefon elkezd tölteni de a rajta lévő képeket illetve egyéb fájlokat sehol nem tudom megnézni. Mitől lehet ez illetve hogy tudnám kijavítani?
Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 18:41
2/13 anonim válasza:
A telefon USB drivere fenn van a laptopon?
3/13 anonim válasza:
Az USB kábelt magadnak kéne feldugnod
4/13 A kérdező kommentje:
miaz az usb driver xd. Amugy nem értem miért segitene egy másik kábel,a töltést veszi
2018. okt. 5. 19:04
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves szavaid pont egy hozzád hasonló tanyasi bunkó hiányzott az életemből
2018. okt. 5. 19:05
6/13 anonim válasza:
Lehet csak fel kell oldani a képernyőt a telefonodon.
7/13 anonim válasza:
#1 vagyok, pont így jártam a héten, másik kábel megoldotta a gondot
8/13 anonim válasza:
A telefon processzora és a rajta futó operációs rendszer csak akkor tud komunikálni az isten tudja milyen op. rendszert futtató laptoppal, ha va egy sziftveres "illesztő felület", amely ezt lehetővé teszi.
Na ez a driver...
Mint ahogy a video fájlok lejátszásához is kell "'driver", ott codecnek hívják...
Nem megy minden magától...
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mire kiprobáltam minden eggyes kábelt ami itthon volt az utolsó működött köszönöm :)
2018. okt. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!