A hangszedő felszedi az én hangomat is, vagy a hangkártya a hibás?
Figyelt kérdés
Most szereltem be egy hangszedőt a hangszerembe (Guitto GGP-03 Piezo kontakt hangszedő), és megpróbáltam hangkártyával felvenni a zenélésemet a gépemre. De a mandolin hangjával együtt az én beszédhangomat is vissza lehet hallani a felvétel visszajátszásakor, és nem értem, mi lehet az oka. A hangbemeneti forrásnak persze az USB eszközt, a hangkártyát jelöltem ki, szóval nem az a baj, hogy a laptop mikrofonja vett végig. Csak azt nem tudom, hogy ezért a hangszedő a hibás, vagy a hangkártya? A hangkártyát 2000 forintért vettem Alzáról, szóval gyanús... Esetleg valakivel történt már ilyen?2023. dec. 1. 16:12
21/23 Hussaro Hungaricus válasza:
Akkor kérd meg egy ismerősödet, nézze meg mi lehet a probléma. Csak van olyan, aki nem teljesen dilettáns a hangtechnikában!
22/23 anonim válasza:
"Itt a hangkártya a hibás, az biztos." - Ahogy végigolvastam itt a dolgokat, szerintem a te hozzá nem értésed az ok.
23/23 A kérdező kommentje:
Rendben, megkérdezem az ismerőseimet.
És igazad van, utolsó, nem értek hozzá. Ez az elejétől fogva világos volt, ezért is írtam ki a kérdést. Köszönöm mindenkinek, aki érdemi választ adott!
2023. dec. 3. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!