Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vérnyomásmérő miért mutat...

Vérnyomásmérő miért mutat nagy értéket?

Figyelt kérdés
Újonnan vásárolt készülék,az elemek is újak és mégis nagy értékeket ad ami irreális.Elejében ( 1 hónap )normális értékeket mért de egy hete már majdnem 200-akat mutat.
2023. nov. 27. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire nehéz leírni a márkát és a típust?
2023. nov. 27. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Hat folyton ezt írta 11 es! Marka es típus es mi ertelme van ezt reszletezni?

Magas a vérnyomása, ennyi

2023. nov. 27. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Időjárási fronthatások erősen befolyásolják a vérnyomást, nálam esővel járó melegfront okoz jelentős emelkedést. Technikai probléma is lehet, ha a mandzsetta alsó része rákerül a könyökizület csontos, kemény részére. A két karon mért érték akár 20 Hgmm különbséget is mutathat.
2023. nov. 27. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
A vércsoportokat is nehezen vette be az akkori orvostudomány. A vérnyomáscsoportok létezésének felismerése még várat magára. Van akinek nem mehet 110 fölé a felső érték, van akinek ez 120. Egy sürgősségin az ő 160-as felső értékük már a vég kezdete. Keresd meg a saját csoportod! Erre legalkalmasabb az önkéntes véradás. Ami tulajdonképpen olyan, mint az úttörő vándortábor volt az iskolában. Egy kirándulás az egészségügy világába. Egy kis lépés az emberek segítésének útján, némi eü felméréssel egybekötve. Csupán 25x vettem részt benne, sajnos vashiánnyal ki lettem szuperálva. Eredményes út volt, mert kiderült az is, hogy én a 110 plusz-mínusz egy kicsi felső értékű vérnyomás csoportba tartozom. Egy taxis sürgősségi + két mentőhívás után jutottak oda, hogy nekem 110 plusz-mínusz tíz az üzemszerű vérnyomás felső értékem. A vérnyomásmérő itt kezdődik - [link]
2024. jan. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!