Más mobilszolgáltatónál is bevett szokás, hogy rendszeresen (2-3 hetente) hívogatnak, és lenéző, kifejezetten bunkó módon próbálnak rávenni, hogy váltsak előfizetéses csomagra?
A Telekomnál nem tapasztaltam hasonlót.
Miért nem rakod le simán azzal, hogy "nem érdekel az ajánlat"?
Yettel dettó ilyen
Szerencsére nagyon egyszerű a megoldás felhivod az ügyfélszolgálatot és letiltatod a telefonos marketing megkereséseket, utána békén fognak hagyni.
Szolgáltatónak annyi köze van hozzá, hogy átadják ilyen ügynököknek a lehetőséget, ha jól tudom.
Azok között pedig akadhat mindenféle ember.
De ez letiltható, ha te nem akarod és tökmindegy, kártyás vagy akármi.
Beszéld meg velük, hogy szokjanak le erről!
6-os természetesen jelentve. A kártyások ugyanúgy a szolgáltató ügyfelei, semmivel nem kevesebbek mint az előfizetésesek. Hidd el, ha nem lenne a szolgáltatóknak érdeke kártyás ügyfeleket tartani, akkor olyan csomagokat hoznának csak létre, amit a kutya se venne meg. De a kártyás csomagok elérhető áron nyújtanak szolgáltatást, akinek arra van szüksége azt veszi.
Vagy szerinted jobban megéri havi 15000-et kifizetnie a korlátlan előfizetésre egy embernek aki havi 5-10 percet telefonál, és 30-50mb mobilnetet fogyaszt? Akkor egészségedre, ha van pénzed tömd a szolgáltató zsebét, annál jobb lesz a kártyásoknak is a hálózat. Mert abból bizony ugyanazt használja az összes ügyfél.
"#6 miért lennének megtűrt senkik?"
Mert a nagy részük 2000-3000 forintból elkaristol egy évet.
Ugyanúgy ahogy a legkisebb előfizetéses csomagban lévők is.
Meg a flottások.
A szolgáltatóknak az ilyeneken semmi haszna nincs.
Nem kell csodálkozni hogy kutyába sem veszik őket.
Csak ugye a magyar ember azt képzeli, hogy "fe'tőtöttem háromezret" akkor már én vagyok az élet császára.
Hát nem. És ezt nem én mondom, hanem a szolgáltató. Fillérekért használják a kártyások a drága infrastuktúrát, biztosítják nekik évi 365 nap az elérhetőségüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!