Numpad nélküli laptopon jó programozni?
Figyelt kérdés
Acer swift x et vennék 14 colos emiatt nincs numpadja.
Így szerintetek kényelmetlen lenne egész nap írni? Sose használtam még numpad nélküli billentyűzetet
2023. nov. 19. 15:01
1/10 anonim válasza:
Nem a legjobb eleinte, de meg lehet szokni.
2/10 anonim válasza:
Én meg sosem használom a numpadot. Szokás kérdése.
3/10 anonim válasza:
#2 azért ha a fél napodat könyveléssel, meg excel táblázatokkal töltenéd akkor rájönnél mennyire hasznos cucc :D
4/10 anonim válasza:
3
Programozásról van szó, ahhoz nem kell szerintem se. Ugyanis ott azért többnyire nem számokat gépelsz be
5/10 anonim válasza:
"#2 azért ha a fél napodat könyveléssel, meg excel táblázatokkal töltenéd akkor rájönnél mennyire hasznos cucc :D"
Arra van külső numpadom.
6/10 anonim válasza:
Egy usb-s billentyűzet filléres és nagyságrendekkel könnyebb a használat.
7/10 anonim válasza:
#5 akkor az viszont nem "numpad nélkül", igaz?
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Venni kell hozzá egy numpadot külön. Anno mikor programoztam hát azért jó hogy volt, én alapvetően megszoktam a használatát, megszokás kérdése is, viszont nekem a 14 coll lenne kevés.
10/10 anonim válasza:
Én szoftverfejlesztő vagyok. Teljes értékű bill-el. Alig használom.
Könyvelő ismerősöm vsizont csak numpados notebookot volt hajlandó venni.
Ha a hiányát érzed, 2-3 ezer forint egy USB-s billynetűzet.
Én pl a billenyűzetet azért is szeretem jobban, mert ölbe vehető. A noti neccesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!